ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συλλήψεις για κλοπές στους Σοφάδες Καρδίτσας

συλλήψεις-για-κλοπές-στους-σοφάδες-κα-304485

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικό του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 61 και 21 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της αντίστασης, της απειλής και της εξύβρισης, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 35χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελίας 65χρονου ημεδαπού για κλοπή μεταλλικών και άλλων αντικειμένων, απροσδιόριστης αξίας από χοιροστάσιο ιδιοκτησίας του στη Γελάνθη Καρδίτσας, αστυνομικός ενήργησε έρευνα για τον εντοπισμό των κλοπιμαίων. Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων εντοπίσθηκε σε μάνδρα σιδήρων στους Σοφάδες Καρδίτσας, ιδιοκτησίας του 61χρονου ημεδαπού. Κατά τη σύλληψη του ιδιοκτήτη, επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει και με την συνδρομή του γιού του αντιστάθηκε, απείλησε και εξύβρισε τον αστυνομικό, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού τελικά συνελήφθησαν και οι δύο ημεδαποί.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στον παθόντα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν προς πώληση στη μάνδρα απογευματινές ώρες της 04-05-2012 αντί του χρηματικού ποσού των 248,33 ευρώ από 35χρονος ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου