ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Ανατροπές στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

καρδίτσα-ανατροπές-στο-ψηφοδέλτιο-τη-315661

Εκπλήξεις έφερε η χθεσινή ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για το νομό Καρδίτσας. Εκτός βρέθηκε ο κ. Νίκος Παππάς, υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με χιλιάδες σταυρός ως προίκα".

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι βουλευτές, εκτός των ήδη βουλευτών Σπύρο Ταλιαδούρο και Κώστα Τσιάρα, είναι οι: Γιώργος Αναγνωστόπουλος δικηγόρος (πρώην βουλευτής και γιος του Θόδωρα Αναγνωστόπουλου(πρώην υπουργού, στρατηγού των συνεργασιών για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές ΝΔ-ΚΚΕ) Κων/νος Κωτούλας, δικηγόρος(πρώτη φορά υποψήφιος), Μένη Καφφέ- Πράντζου, γιατρός(πρώτη φορά υποψήφια), Παύλος Σιούφας, δικηγόρος(πρώτη επίσης φορά υποψήφιος) και Ασημίνα Σκόνδρα(υποψήφια και στο παρελθόν) συντ/χος νομ. Υπάλληλος.

Να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός του κ.Νίκου Παππάς έφερε αντιδράσεις από ψηφοφόρους και φίλους, οι οποίοι έσπευσαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ διαμαρτυρόμενοι, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις που οδήγησαν μια δυναμική υποψηφιότητα στο περιθώριο. Εντωμεταξύ συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι η ΝΟΔΕ, με στόχο να τοποθετηθεί επί του ψηφοδελτίου και των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου