ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τελευταία ειδοποίηση του Δήμου Παλαμά και απειλή για «καμπάνες»

τελευταία-ειδοποίηση-του-δήμου-παλαμ-338036
Από τον Δήμο Παλαμά, ανακοινώνονται προς τους κατοίκους της πόλης και της περιοχής τα εξής:
Βρισκόμαστε ήδη στην άνοιξη και άρχισαν οι δημότες να κυκλοφορούν συχνότερα εντός της πόλης και μάλιστα να χρησιμοποιούν ευρέως δίκυκλα (μηχανάκια και μοτοσικλέτες).
Ο Δήμος Παλαμά, φέρεται αποφασισμένος κατά τη φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο να βάλει τάξη στο θέμα του παρκαρίσματος και της ηχορύπανσης.
Έτσι, με την παρούσα ανακοίνωση, προχωράει σε μια τελευταία προειδοποίηση προς όσους οδηγούν μοτοσικλέτες και δίκυκλα μηχανάκια, επισημαίνοντας ότι αυτά δεν πρέπει να είναι «πειραγμένα», ούτως ώστε να μην προκαλούν θορύβους.
Ειδικά, απευθύνεται στους γονείς των οποίων τα ανήλικα παιδιά τους χρησιμοποιούν μηχανάκια με τα οποία κινούνται άσκοπα σε κεντρικά σημεία του Παλαμά, προκαλώντας ηχορύπανση, ιδίως τις ώρες κοινής ησυχίας (μεσημεριανές και νυχτερινές ώρες), και τους ζητούν να παρέμβουν και να συνετίσουν τα παιδιά τους, για να φέρονται
κόσμια και να μην ενοχλούν με τους θορύβους των μηχανών τους, τους υπόλοιπους πολίτες.
Επιθυμία της δημοτικής Αρχής, είναι να γίνει ο Παλαμάς μια σύγχρονη ανθρώπινη πόλη, ήρεμη και προσιτή στους κατοίκους και στους επισκέπτες της.
Οφείλουμε όμως να σας ενημερώσουμε ότι όποιος δεν εφαρμόσει τα μέτρα καλής συμπεριφοράς στην οδήγηση δικύκλων και συνεχίζει να ενοχλεί με ηχορύπανση τους κατοίκους, θα δεχτεί αυστηρά πρόστιμα από την Αστυνομία. Σε μια εποχή που «τα χρήματα δεν περισσεύουν από κανέναν», είναι λυπηρό να προκαλούμε με τη συμπεριφορά μας αυστηρές τιμωρίες με την καταβολή «τσουχτερών» προστίμων.
Επίσης, ο δήμος Παλαμά, σκοπεύει να βάλει τάξη στο παρκάρισμα αυτοκινήτων στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης. Έχει παρατηρηθεί εδώ και πολύ καιρό, ότι οι πλακοστρωμένοι δρόμοι γρήγορης διέλευσης ελαφρών οχημάτων (γνωστοί σε όλους μας
και ως «πεζόδρομοι»), έχουν καταντήσει πάρκινγκ αυτοκινήτων, αφού έχουν ξηλωθεί τα κάγκελα σε πολλά σημεία τους.
Τα πρόστιμα της Αστυνομίας θα πέσουν βαριά, σε όσους θα συνεχίσουν να παρανομούν. Η δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση των δημοτών, τους εφιστά την προσοχή, ζητώντας από αυτούς να μην παρανομούν, ειδάλλως θα κληθούν να
πληρώσουν τις ιδιαίτερα αυστηρές «καμπάνες» που θα επιβάλλουν τα αστυνομικά όργανα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου