ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα:Χειρόφρενο από τους «μεταφορείς» των μαθητών στο δήμο

καρδίτσαχειρόφρενο-από-τους-μεταφο-355550

Τα ταξί δεν πήγαν ούτε χθες ούτε και σήμερα στα χωριά του δήμου Παλαμά (Λεύκη, Ορφανά, Αμπελώνα, Συκεώνα και Μεταμόρφωση) προκειμένου να παραλάβουν τους μαθητές που περίμεναν να πάνε στο σχολείο τους.

Οι «μεταφορείς» είναι απλήρωτοι από το Σεπτέμβριο και ήδη είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν πληρωθούν δεν μπορούν να συνεχίσουν τις μεταφορές. Προκειμένου να μη χάσουν το μάθημά τους οι γονείς μετέφεραν τα παιδιά τους χθες και σήμερα, αλλά ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε καθημερινή βάση και λόγω του κόστους αλλά και των εργασιών τους..

Ανάστατοι οι γονείς ζητούν άμεσα την εξεύρεση λύσης, η οποία μάλιστα να είναι και ασφαλής για τους μαθητές, αφού όπως υποστήριξε ο γονιός Άρης Πολυγένης, μιλώντας στην πρωινή ζώνη του Δικτύου Θεσσαλίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η απάντηση της προϊσταμένης του αρμοδίου τμήματος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Κολοκύθα ότι αναζητείται λύση με ιδιώτες οδηγούς(μη επαγγελματίες) τους δημιουργεί τεράστια ανησυχία. .

Την Κυριακή θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση γονέων στο Φύλλο, ώστε να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ τη Δευτέρα προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας όπου θα ζητήσουν από τον αντιπεριφερειάρχη να δοθεί λύση

ert.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου