ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για διάρρηξη και ναρκωτικά

σύλληψη-αλλοδαπού-για-διάρρηξη-και-να-496336

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 37χρονος Γεωργιανός για διάρρηξη οικίας, κλοπή κοσμημάτων, χρημάτων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα ο δράστης με συνεργό του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, παραβίασαν- έθραυσαν αφαλό παλαιού τύπου κλειδαριάς, εισήλθαν σε οικία 42χρονου Καρδιτσιώτη και αφαίρεσαν από συρτάρι κομοδίνου στην κρεβατοκάμαρα, χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ, χρηματικό ποσό 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από ένοικο της οικίας και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία είχε έγκαιρη μετάβαση στο σημείο της κλοπής που είχε ως αποτέλεσμα την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του ενός δράστη, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του τα κλαπέντα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Οι έρευνες της Αστυνομίας, συνεχίστηκαν για την σύλληψη του ετέρου δράστη καθώς και για την αναζήτηση του οχήματος με το οποίο αυτοί μετέβησαν στο σημείο, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας τού συλληφθέντα να εντοπιστεί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας σε κοντινή απόσταση. Εντός του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία, που περιείχε αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,2 γρ. η οποία και κατασχέθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου