ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στη Λίμνη Πλαστήρα η πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι

στη-λίμνη-πλαστήρα-η-πριγκίπισσα-του-ά-362801

Στη Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ένα υψηλό πρόσωπο, σήμεφωνα με σημοσίευμα της εφημερίδας “Νέος Αγών”. Πρόκειται για Πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι, η οποία υπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, βρίσκεται στον ορεινό όγκο του Νομού.

Η πριγκίπισσα, συνδέεται στενά με ζευγάρι Καρδιτσιωτών – φίλοι του δημάρχου κ. Τσιαντή – και για αυτό το λόγο αποφάσισε να επισκεφθεί την περιοχή. Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, γιόρτασε σε γνωστό ξενοδοχείο τα γενέθλια της (η τούρτα στην φωτό) σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας δεν έχει γνωστό ούτε το όνομα της, καθώς οι συνεργάτες της επιθυμούν η επίσκεψη να περάσει απαρατήρητη.

Τόσο η Πριγκίπισσα όσο και οι άνθρωποι οι οποίοι την πλαισιώνουν, ήρθαν σε επαφή με το Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα. Μάλιστα, χθες ο κ. Τσιαντής ξενάγησε την πριγκίπισσα στο Βοτανικό Κήπο και σε άλλα αξιοθέατα της περιοχής, ενώ η ίδια φύτεψε ένα κλαδί ελιάς, ως ένδειξη φιλίας και άψογης υποδοχής της Δημοτικής Αρχής.

Η πριγκίπισσα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της περιοχής και ίσως υπάρξουν και σκέψεις να επενδύσει στον ορεινό όγκο. Για τη Λίμνη Πλαστήρα η επίσκεψη της Πριγκίπισσας είναι η καλύτερη διαφήμιση και ειδικότερα αν υπάρξει και σχέδιο επένδυσης, θα είναι μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Πηγή: Εφημερίδα Νέος Αγών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου