ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τη χτύπησε με φτυάρι όταν τον έπιασε να της κλέβει τα τρόφιμα

τη-χτύπησε-με-φτυάρι-όταν-τον-έπιασε-να-489583

Αποφασισμένος για όλα ήταν ο «ποντικός» που τρύπωσε στην αποθήκη του σπιτιού μιας 56χρονης γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας για να κλέψει… τρόφιμα. Όταν η ιδιοκτήτρια τον έπιασε στα πράσα, δεν δίστασε να της επιτεθεί με ένα… φτυάρι.

Η 56χρονη άκουσε ύποπτους θορύβους από τον χώρο της αποθήκης το βράδυ του Σαββάτου και πήγε να δει τι συμβαίνει, γιατί νόμιζε ότι είχε μπει μέσα κάποιο ζώο. Όμως, βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν 51χρονο Έλληνα που είχε αρχίσει να αρπάζει τα είδη διατροφής που φύλαγε και προσπάθησε να του τα πάρει. Τότε, ο εισβολέας άρπαξε ένα φτυάρι που βρήκε και την χτύπησε με αυτό στο χέρι τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια παίρνοντας μαζί και όσα τρόφιμα είχε προλάβει να αρπάξει. Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κάλεσε την Αστυνομία και στην περιοχή έφθασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τον 51χρονο, του έβαλαν χειροπέδες και επέστρεψαν τα κλεμμένα τρόφιμα στη γυναίκα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου