ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στην Καρδίτσα

ο-σάκης-ρουβάς-επενδύει-στην-καρδίτσα-531367

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με το «karditsapress.gr», βρέθηκε στην Καρδίτσα λόγω της μεγάλης επένδυσης που δρομολογεί ο ίδιος για την κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου. Ο ποπ σταρ μάλιστα έδωσε το παρών σε συγκέντρωση, που συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπου τους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου από στελέχη της εταιρείας. Η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία «Ερρίκος». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η επένδυση θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας, γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Ο Σάκης Ρουβάς παίρνοντας τον λόγο τόνισε: «Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω τη βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή», είπε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το «karditsapress.gr».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου