ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Οι υποψήφιες για τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία 2016

οι-υποψήφιες-για-τον-τίτλο-της-σταρ-θεσ-712957

Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 3 του χρόνια και θα αποτελέσουν για μια ακόμη χρονιά το γεγονός της Θεσσαλίας . Πλέον ο διαγωνισμός με βασικό συνεργάτη το Design Magazine μεταφέρετε στην πόλη της Καρδίτσας προς τιμήν της Σταρ Θεσσαλίας 2015 Κατερίνας Μποσκλαβίτη που κατάγεται και διαμένει στην Καρδίτσα.

Οι 12 υποψήφιες είναι πλέον γεγονός και ήδη προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό στις 20 Νοεμβρίου 2016 στο Μουζάκι Palace όπου ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Καμπανέλλης θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό, ενώ πολλά θα είναι τα ονόματα από τον μουσικό και καλλιτεχνικό χώρο όπως η πασίγνωστη στιχουργός Αγγελική Κασιμάτη που έγραψε και τον ύμνο του διαγωνισμού ’’12 Αστέρια’’, η Άννα Μαρία Παπίρη που εδώ και 25 χρόνια, από τη θέση της beauty editor και πολλά άλλα ονόματα.

Η διοργάνωση είναι πιο δυνατή από ποτέ καθώς κάθε χρόνο προσθέτει νέους επαγγελματίες που θέλουν να απογειώσουν τον διαγωνισμό .Το αποτέλεσμα ολοκλήρωσε ο φωτογράφος της ομάδας Κωσταντίνος Τουτολίδης με καταγωγή από Βόρειο Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται στη Θεσσαλία και στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια .Το styling έχει επιμεληθεί ο Ευάγγελος Σαλευρής με καταγωγή από Αθήνα και έχοντας δουλέψει σε πολλά επώνυμα fashion magazines της Ελλάδας . Μακιγιάζ επιμελήθηκε η Μάχη Τριαντάρη και χτενίσματα το κομμωτήριο Μπέλλου .Την ομάδα συμπλήρωσαν ευχάριστα οι χορογράφοι που έχουν μεταμορφώσει κινησιολογικά τις υποψήφιες , O νικητής του Dancing with the Stars Ριχάρντ Σιλάνγκι και η Έφη Γιανναράκη έχουν ετοιμάσει πολλά χορευτικά για τον τελικό στα οποία θα συμμετέχουν και οι υποψήφιες .

Ο Τελικός ο οποίος θα πλαισιωθεί με εντυπωσιακά σκηνικά και εφέ θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη αίθουσα του Μουζάκι Palace και θα προβληθεί από τοπική τηλεόραση της Θεσσαλίας .

Οι υποψήφιες κατάγονται από όλη την Θεσσαλία συγκεκριμένα όμως

Την Καρδίτσα εκπροσωπούν οι :
Έλενα Παπαδόγια ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)
Νιόβη Ζαρκάδα ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Κατερίνα Τσατσαρώνη ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Μάγδα Ξυλωμένου ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016

Τα Τρίκαλα εκπροσωπούν οι :
Ραφαέλα Πλαστήρα ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)
Ειρήνη Παπαγεωργίου ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016

Την Λάρισα εκπροσωπούν οι :
Ιωάννα Γίτση ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Θεοδώρα Σούκια ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Βίβιαν Σελάμη ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)

Τον Βόλο εκπροσωπούν οι :
Βέρα Μπουρτζέλου ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Αντιγόνη Ζωγραφάκη ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Χριστίνα Διμερτίκα ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ 2016

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου