ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο δολοφόνος παραθέριζε στο Βόλο

ο-δολοφόνος-παραθέριζε-στο-βόλο-810510

Στην Νέα Αγχίαλο εντοπίστηκε ένας εκ των τριών ατόμων που κατηγορούνται για τη ληστεία και τη δολοφονία 93χρονης στους Σοφάδες Καρδίτσας, την περασμένη Παρασκευή.

Ο δράστης, ηλικίας 19 χρόνων, εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Αγχίαλο, όπου βρίσκονταν με πολλά άλλα άτομα και τα ξημερώματα της Κυριακής και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Καρδίτσας.

Αναλυτικά, εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων, η ανθρωποκτονία 93χρονης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στις 22-07-2016, μέσα στο σπίτι της, στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 20χρονοι και ένας 19χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της ληστείας.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, διακριβώθηκε ότι οι τρεις δράστες, τις πρωινές ώρες της 22-07-2016 εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο στο σπίτι της 93χρονης με σκοπό τη ληστεία, την ακινητοποίησαν και με τη χρήση σωματικής βίας, εξαιτίας της οποίας επήλθε ο θάνατός της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Μετά την ταυτοποίηση των δραστών διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας με αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε περιοχή της Καρδίτσας, οι δύο 20χρονοι το απόγευμα της 23-07-2016 και να συλληφθούν.

Στη συνέχεια, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (24-07-2016) εντοπίστηκε και ο 19χρονος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε περιοχή του Βόλου, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Καρδίτσας.

Σημειώνεται ότι δύο 20χρονοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου