ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συγκίνησε η Κιθαριστική Ορχήστρα Θεσσαλίας

συγκίνησε-η-κιθαριστική-ορχήστρα-θεσ-821900

Συγκίνησε στην πρώτη της εμφάνιση, η Κιθαριστική Ορχήστρα Θεσσαλίας, υπό την Διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη στην κύρια συναυλία του Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας. Σολίστ στην Συναυλία ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, με δισκογραφία στην Sony Classical, Στέλιος Γκόλγκαρης και ο Τρικαλινός Σολίστ του Φλαμέγκο, Σπύρος Τσιώλης.

Πάνω από 100 κιθαριστές από όλο τον κόσμο, βρίσκονται ήδη στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, που διεξάγεται και φέτος, στην Λίμνη Πλαστήρα, 1-6 Ιουλίου.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ξενοδοχείο Nevros, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Ακόμη συμμετέχουν, το Κιθαριστικό Ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis, ο επίσης διεθνούς φήμης Σολίστ, Μιχάλης Σουρβίνος και οι Ξένοι Σολίστ, Ronald Hoffman & Mislav Rezic.

Μεγάλη τιμή, είναι και η παρουσία δύο ακόμη Καλλιτεχνικών Διευθυντών μεγάλων κιθαριστικών Φεστιβάλ. του Γιώργου Φουντούλη (Καλλιτεχνικού Διευθυντή των δύο Φεστιβάλ Θερινό-Χειμερινό στο Βόλο), και του Δημήτρη Σβυντρίδη, (Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Θράκης).

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ενεργά οι διακεκριμένοι Σολίστ & Καθηγητές: Βασίλης Μαστοράκης, Αντώνης Μυτακίδης, Νίκος Κουτρής, Κατερίνα Καρυώτη, καθώς και το Ορχηστρικό Σύνολο ArtGuitaRistas, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Ρίστα.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανισθούν επίσης οι Κιθαριστικές Ορχήστρες, της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Ανατ. Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Αντώνη Μιτζή, Δράμας υπό την Διεύθυνση της Νίκης Ζάκα, Δυτ. Μακεδονίας υπό την Διεύθυνση του Ισίδωρου Αντωνίου, Καστοριάς υπό την Διεύθυνση της Γιούλας Αντωνίου.

Τέλος θα συμμετέχει στην Συναυλία της 4ης Ιουλίου, η περίφημη Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (Σεμινάρια-Διαλέξεις-Συναυλίες-Διαγωνισμοί), θα γίνουν στις αίθουσες του υπέροχου Ξενοδοχείου NEVROS HOTEL, με την μοναδική θέα στην Λίμνη Πλαστήρα, στο Νεοχώρι Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου