ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών από Δήμο για οφειλές δημοτών

καρδίτσα-δέσμευση-τραπεζικών-λογαρι-40152

«Ή πληρώνεται τις παλιές σας οφειλές προς το Δήμο ή θα δεσμευτούν από τον τραπεζικό σας λογαριασμό», φαίνεται να λέει ο Δήμος Καρδίτσας προς τους οφειλέτες δημότες, μετά την εισήγηση της διοίκησης και την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας Βασίλη Κρανιά, έχουν σταλεί πάνω από 2000 ειδοποιητήρια σε οφειλέτες-δημότες Καρδίτσας, ώστε να ικανοποιήσουν το χρέος τους, διαφορετικά ο Δήμος θα προχωρήσει στη δέσμευση του χρέους τους από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Μάλιστα ο κ. Κρανιάς υπογράμμισε ότι , ήδη, σύμφωνα με τη δική του ενημέρωση, έχουν γίνει δεσμεύσεις χρηματικών ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών.

Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα παράσταση διαμαρτυρίας έκανε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο γραφείο του Δημάρχου Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκου, ζητώντας αφενός να υπάρχει κατηγοριοποίηση των οφειλετών και αφετέρου να μην διεκδικηθούν οφειλές που αφορούν στην ελεγχόμενη στάθμευση, αιτήματα τα οποία δεν έχει δεκτά, αφού όπως υποστήριξε ο κ. Αλεξάκος η είσπραξη είναι υποχρεωτική και λογική από τους τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών, ιδιαίτερα όταν αυτές οι οφειλές αφορούν σε χρονικό διάστημα πριν την κρίση, δηλαδή, πριν το 2010. Σε ότι αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση, τόνισε ότι όποιος δεν έχει χρήματα, δεν μπορεί να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου