ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Διεξαγωγή Άσκησης Ετοιμότητας στην ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

διεξαγωγή-άσκησης-ετοιμότητας-στην-ε-478051

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση ετοιμότητας που οργανώθηκε από την Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. προχθές στον Δήμο Καρδίτσας.

Σκοπός της άσκησης ήταν η αύξηση της ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας, καθώς και η βελτίωση του συντονισμού μεταξύ όλων των εμπλεκομένων σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος διανομής φυσικού αερίου και έλλειψης αερίου σε καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο χαμηλής πίεσης. Στην άσκηση ετοιμότητας συμμετείχαν το προσωπικό της ΕΠΑ Θεσσαλίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΛ.ΑΣ και η ανάδοχος εργοληπτική εταιρία.

Η έναρξη της άσκησης πραγματοποιήθηκε με κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο Άμεσης Επέμβασης στις 18:12 μ.μ. ενώ η λήξη του συμβάντος έλαβε χώρα στις 22:49 μ.μ. Το προσωπικό της Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο (Emergency call center) στο τηλέφωνο 10302, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, επεμβάσεις και ελέγχους στο σύστημα διανομής φυσικού αερίου. Στο συμβάν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οδηγίες, ενώ επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες προληπτικές ενέργειες για την πιθανή αποκατάσταση των παροχών των καταναλωτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου