ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανέτοιμος για Καρπενήσι

πανέτοιμος-για-καρπενήσι-388948

Σε έντονους ρυθμούς προπονήθηκαν και χθες οι ερυθρόλευκοι, δύο ημέρες πριν την αναχώρησή τους για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για το υπάρχον ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί περαιτέρω, ενώ θα ανακοινώσει σήμερα και την αποστολή, που θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της προετοιμασίας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Αρνητική είναι τελικά η εισήγηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη για τον Τζέφερσον Ντε Σόουζα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου είχε την ευκαιρία να περάσει από… μικροσκόπιο το Βραζιλιάνο μέσο τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των Βολιωτών, όμως ο 27χρονος χαφ δεν έδειξε τα απαιτούμενα, ώστε να πείσει τον έμπειρο τεχνικό να εισηγηθεί την απόκτησή του. Ετσι, η περίπτωσή του φαίνεται να μην προχωράει.
Παράλληλα, ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παραμένει ο έμπειρος τεχνικός.

Η σημερινή ημέρα, θα είναι ημέρα ξεκούρασης, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και αύριο το πρωί, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου, ενώ θα διεξαχθούν και 3-4 φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκεί.

Στις προπονήσεις του Βόλου έδωσαν το παρών οι: Λεόν, Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Γιαλαμίδης, Παναγιώτου, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Μοράν, Καραμανλής, Φερνάντες, Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Αραπίτσας, Διαμαντόπουλος, Χιντζίδης, Κορνελάτος, Αρβανίτης, Κολημήτρας, Αλαμάνης, Μπούσης, Τζεφερσον.
Φιλικό με Καλλιθέα

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της πριν την αναχώρηση από το Καρπενήσι θα δώσει στις 13 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, η Καλλιθέα. Θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο θα «συγκατοικεί» από αύριο στο ξενοδοχείο Avaris. Δεν έχει οριστεί ακόμη η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής του φιλικού.

Ξεκαθαρίζει του Ντάσιου

Αμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Ντάσιου. Ο 32χρονος αμυντικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ερυθρόλευκους και κοντά σε συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής μετά από 14 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ Γιάννινα (η σημαία των Ηπειρωτών) έμεινε ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εφόσον αποκτηθεί, θα προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στο κέντρο της άμυνας των Βολιωτών.

Αυτή η προσπάθεια του Ολυμπιακού ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ντιέγκο Λεόν. Ο 31χρονος επιτελικός μέσος, Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος έχει ύψος 1.70 μ., ήταν εδώ και ημέρες στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων, με τις επαφές να καταλήγουν σε συμφωνία, ενώ ο ίδιος τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Βόλου.

Ο Λεόν έχει μία πλούσια καριέρα και πέρασμα από την Ελλάδα, αφού πριν καταλήξει στη Νέα Σαλαμίνα (41 συμμετοχές – 9 γκολ) είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα με 26 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.
Τη σεζόν 11-12 είχε ξαναπεράσει από τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ άλλοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Γκρανσχόπερς (43 συμμετοχές -6 γκολ – 3 ασίστ), η Μπάρνσλει (41 συμμετοχές – 2 γκολ – 3 ασίστ) η Αρμίνια Μπίλεφελντ και η Λας Πάλμας. Επίσης, έχει αγωνιστεί στα μικρά κλιμάκια της εθνικής Ισπανίας και συγκεκριμένα μετρά 16 συμμετοχές με έξι γκολ στην Κ16 και τέσσερις συμμετοχές στην Κ17. Για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, πέραν του Ολυμπιακού Βόλου, ενδιαφέρον είχαν δείξει και άλλες δύο ελληνικές ομάδες της Super και της Football League, όπως ανέφερε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις, ωστόσο προτίμησε να γίνει κάτοικος Βόλου.

Ο Ντιέγκο Λεόν αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, επέλεξα τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι μου άρεσε το πλάνο της ομάδας που μου παρουσιάστηκε. Θα δουλέψω σκληρά, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα».

Τα διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες τους, η τιμή των οποίων έχει οριστεί στα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα των επισήμων που κοστίζουν 400 ευρώ. Το σημείο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ, καθημερινά από τις 10.00 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου