ΤΟΠΙΚΟ

Εκλογές, μέσω Πρωτοδικείου

εκλογές-μέσω-πρωτοδικείου-435008

Δρομολογούνται οι εξελίξεις μετά και τις χθεσινές παραιτήσεις

Συνεχίζονται οι ενέργειες με στόχο τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εκλογών στην ΕΠΣΘ. Μετά τις 26 ομάδες που κατέθεσαν αίτημα προς αυτή την κατεύθυνση, χθες οι Κώστας Θεοδώρου, Λευτέρης Τασιόπουλος και Κώστας Τσάγγαρης, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Δημήτρη Καραγιάννη, παραιτήθηκαν, οδηγώντας ουσιαστικά την Ενωση σε προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μετά τις παραιτήσεις των Γιώργου Κουτσουνίδη και Δημήτρη Καραγιάννη, χθες σημειώθηκαν ακόμη τρεις, αφού οι Κώστας Θεοδώρου, Λευτέρης Τασιόπουλος και Κώστας Τσάγγαρης δεν είναι πλέον μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Το διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να συμπληρωθεί αφού έχουν εξαντληθεί και τα αναπληρωματικά μέλη, κι έτσι θα οδηγηθεί σε προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου, με σκοπό τη διενέργεια εκλογών. Αλλωστε, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 26 σωματεία, τα οποία ζητάνε επιτακτικά τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εκλογών.

Ανοίγει τα χαρτιά του

Μετά το Δ.Σ. που συγκάλεσε το περασμένο Σάββατο στην ΕΠΣΘ ο Τάσος Μπατζιάκας και το οποίο δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, ο Μπάμπης Πάσχος έχει προγραμματίσει ακόμη ένα από τη δική του πλευρά. Ο Μπάμπης Πάσχος, ο οποίος διαθέτει και την πλειοψηφία, αφού -όπως έχει τονίσει ο ίδιος- η είσοδος του Χρήστου Καραβασίλη στο Δ.Σ. έγινε σύμφωνα με το καταστατικό, συγκάλεσε συνεδρίαση του Δ.Σ. για αύριο Πέμπτη (9/7 – 8 μ.μ.) στα γραφεία της Ενωσης στην οδό Ροζού, όπου θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις και θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμπληρωματικών εκλογών του Δ.Σ., με στόχο την αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1) Επικύρωση πρακτικού εκτελεστικής γραμματείας

2) Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. σχετικά με τις τελευταίες επαφές με την ΕΠΟ,

3) Μετάβαση κλιμακίων του Δ.Σ. στις έδρες των σωματείων για ενημέρωση,

4) Διάφορα.

Σημειώνεται, ότι στο συμβούλιο έχει προσκληθεί (αν και χθες υπέβαλε παραίτηση) να συμμετέχει και ο κ. Κώστας Τσάγγαρης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Δημήτρη Καραγιάννη, ενώ έχει προσκληθεί και ο κ. Αντώνης Ακτσιαλής, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Τάσου Μπατζιάκα, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Δυσαρέσκεια από το Σύλλογο Προπονητών

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες που θα ζητούν έκτακτη Γ.Σ. και εκλογές θα αυξηθούν. Επίσης, δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθούν και οι ποδοσφαιριστές, βλέποντας πως η διαγραφή της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ παραμένει, οι ημέρες περνούν και λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Χθες, πάντως, εκδόθηκε ανακοίνωση από την πλευρά του Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣΘ πήρε ο ΣΠΠ Μαγνησίας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του εκφράζει την ανησυχία του και επισημαίνει πως προπονητές και ποδοσφαιριστές πλήττονται άμεσα από τη «φαρσοκωμωδία», όπως τη χαρακτηρίζει, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Μαγνησίας παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα – δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΕΠΣΘ εκφράζει την ανησυχία και την έντονη δυσαρέσκεια του συνόλου των διπλωματούχων προπονητών ποδοσφαίρου του Ν. Μαγνησίας.

Δυστυχώς οι πρωταγωνιστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προπονητές και ποδοσφαιριστές, είναι αυτοί που πλήττονται άμεσα από τη φαρσοκωμωδία αυτή η οποία έχει οδηγήσει σε τέλμα και απαξίωση του αθλήματος που υπηρετούμε ανιδιοτελώς. Ευχόμαστε άμεσα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και ξαναγίνει ζωντανό κύτταρο έκφρασης πολιτισμού της κοινωνίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου