ΤΟΠΙΚΟ

Με δύο… προέδρους

με-δύο-προέδρους-441747

Συνεχίζεται η κόντρα στο εσωτερικό της ΕΠΣΘ με τους Μπατζιάκα και Πάσχο να συγκαλούν δύο Δ.Σ.

Σε ένα ιδιότυπο καθεστώς βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Ουσιαστικά, η ΕΠΣΘ έχει δύο… προέδρους, οι οποίοι δρουν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, συγκαλώντας συνεδριάσεις του Δ.Σ. και σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Από τη μία ο Τάσος Μπατζιάκας έχει χάσει την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. και δεν αναγνωρίζει τις ενέργειες των έξι, δηλαδή των Μπάμπη Πάσχου, Δημήτρη Καραβά, Αποστόλου Τζοβάρα, Βασίλη Κανάβα, Γιάννη Μαυροκέφαλου και Χρήστου Καραβασίλη, καταγγέλλοντας μέσω και του νομικού συμβούλου της Ενωσης, Αντώνη Ξηρού, πως οι διαδικασίες για την είσοδο του τελευταίου στο Δ.Σ. δεν ακολούθησαν τη νόμιμη οδό.

Από την άλλη, ο Μπάμπης Πάσχος, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία την περασμένη Τρίτη (30/6) έχει αρχίσει ήδη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, τις ενέργειες και τις επαφές με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με στόχο την άρση του αποκλεισμού μέλους. Μάλιστα, χθες το μεσημέρι, σε καφετέρια της παραλίας, οι Πάσχος, Κανάβας και Καραβάς είχαν συνάντηση με το νομικό και πρώην μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση.

Δύο συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων!

Οι Μπατζιάκας και Πάσχος, λοιπόν, με την… κοινή ιδιότητα του προέδρου εξέδωσαν χθες, Πέμπτη, δύο ανακοινώσεις, μέσω των οποίων συγκαλούν ισάριθμες συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων. Ο πρώτος αύριο Σάββατο (4/7) λόγω των «τελευταίων γεγονότων, των αιτημάτων μεγάλου αριθμού Σωματείων – Μελών της Ενωσης με αίτημα της σύγκλησης Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης και των αυθαίρετων και ανυπόστατων ενεργειών εκ μέρους μελών του Δ.Σ.», όπως αναφέρει η ανακοίνωση με θέμα τη διενέργεια αρχαιρεσιών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ο δεύτερος σε τακτική συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη (7/7) καλεί τα μέλη του Δ.Σ., ώστε να ενημερωθούν για τις τελευταίες επαφές με την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του Πάσχου: «Καλείστε την Τρίτη 7/7/2015 και ώρα 2 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΠΣΘ με θέματα: 1) Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. σχετικά με τις τελευταίες επαφές με την ΕΠΟ. 2) Μετάβαση κλιμακίων του Δ.Σ. στις έδρες των σωματείων για ενημέρωση. 3) Διάφορα».

Η ανακοίνωση του Μπατζιάκα: «Με την ιδιότητά μου αυτή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), λόγω των τελευταίων γεγονότων, των αιτημάτων μεγάλου αριθμού Σωματείων – Μελών της Ενωσης με αίτημα της σύγκλησης Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης και των αυθαίρετων και ανυπόστατων ενεργειών εκ μέρους Μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με τη διάταξη του αρθ. 33 του ισχύοντος Καταστατικού, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης, το οποίο θα συνεδριάσει αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και ώρα 14:00, στα γραφεία της ΕΠΣΘ, που βρίσκονται στο Βόλο και στην διεύθυνση Ροζού, αρ. 19 με θέματα ημερησίας διάταξης: Λήψη απόφασης για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πίνακας Αποδεκτών

  • Κώστας Θεοδώρου
  • Απόστολος Τζοβάρας
  • Δημήτρης Καραβάς
  • Βασίλης Κανάβας
  • Λευτέρης Τασιόπουλος
  • Αντώνης Ακτσιαλής
  • Δημήτρης Καραγιάννης
  • Ιωάννης Μαυροκέφαλος
  • Γιώργος Κουτσουνίδης
  • Χαράλαμπος Πάσχος».

Στο πλευρό του Ακτσιαλή ο Τσάγγαρης

Ακόμη ένα σύμμαχο βρήκαν οι κ.κ. Αντώνης Ακτσιαλής και Σπύρος Αγγελόπουλος, οι οποίοι θα κατεβάσουν το δικό τους ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΠΣΘ. Χθες, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο κ. Τσάγγαρης θα συμμετέχει στο νέο ψηφοδέλτιο. Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών συλλόγων της Ενωσης με αίτημα για τη διενέργεια Γ.Σ. και εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 20 ομάδες οι οποίες πρόσκεινται τόσο στο «στρατόπεδο» του Ακτσιαλή, όσο και του Μπατζιάκα προτιμούν τη λύση των εκλογών.

Αν τελικά υπερισχύσει το αίτημα για τη διενέργεια εκλογών και τον ορισμό νέου Δ.Σ., ώστε μέσω αυτών να οδηγηθεί η ΕΠΣΘ στην επόμενη μέρα, εκεί, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, θα καταρτιστούν τρία ψηφοδέλτια. Το ένα, στο οποίο επικεφαλής φέρεται πως θα είναι ο Μίλτος Καλόγηρος, το δεύτερο με τον Μπ. Πάσχο και το τρίτο από πλευράς Α. Ακτσιαλή και Σπ. Αγγελόπουλου.

Η ανακοίνωση των κ.κ. Ακτσιαλή και Αγγελόπουλου, αναφέρει: «Απέκτησε σύμμαχο στο Δ.Σ. της ΕΠΣΘ ο Αντώνης Ακτσιαλής. Μετά την παραίτηση και του Δημήτρη Καραγιάννη από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ τη θέση του κατέλαβε ο τρίτος αναπληρωματικός Κώστας Τσάγγαρης. Ο κ. Τσάγγαρης ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Ακτσιαλή μεταφέροντάς του την υποστήριξη στις επιλογές του αλλά και τη στάση του σχετικά με τα τελευταία ατυχή τεκταινόμενα ανάμεσα σε ΕΠΟ και ΕΠΣΘ. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για συνεργασία καθώς και το πράσινο φως στον κ. Αγγελόπουλο ώστε να υπολογίζει το νέο μέλος του Δ.Σ. στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου των επερχόμενων εκλογών στην Ενωση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου