ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέες επαφές αυτήν την εβδομάδα, ενώ πιέζει ο χρόνος για εξεύρεση λύσης

νέες-επαφές-αυτήν-την-εβδομάδα-ενώ-πιέ-459624

Ρευστό παραμένει το τοπίο αναφορικά με το διοικητικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης συνεχίζουν τις επαφές με τους Βολιώτες επιχειρηματίες, που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μία πολυμετοχική σύνθεση επενδυτών, ενώ αυτήν την εβδομάδα αναμένονται νέες συζητήσεις.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Η σημαντικότερη εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι απερχόμενοι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρης, αντίστοιχα, θα έχουν νέες επαφές τις επόμενες ημέρες με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, τους οποίους ενημέρωσαν την περασμένη εβδομάδα για το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει, τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν ενόψει της νέας. Ο χρόνος πιέζει και η ανάγκη για εξεύρεση λύσης είναι επιτακτική, με τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη να έχουν θέσει ως καταληκτική ημερομηνία, πριν τις επόμενες κινήσεις, την ερχόμενη Παρασκευή.

Αυτήν τη στιγμή, το τοπίο είναι θολό, αλλά οι ενέργειες που γίνονται και θέλουν να δώσουν τέλος στην αναμονή και την αβεβαιότητα, οδηγούν σε σχήμα με πέντε – έξι Βολιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι θα κληθούν να διοικήσουν το σύλλογο και να σηκώσουν το οικονομικό βάρος, μαζί με τη βοήθεια και από την προηγούμενη διοίκηση.

Οι επιχειρηματίες που έχουν δείξει καλή θέληση να βοηθήσουν περιμένουν εξελίξεις με κυριότερη την απόφαση από το CAS για το θέμα του Τικάο. Με δικαίωση του Ολυμπιακού, θα αποφευχθεί ένας μεγάλος βραχνάς για τους ερυθρόλευκους. Η απόφαση αναμένεται στις αρχές Ιουλίου.

Ο Γιώργος Βαρούτσικος στις τελευταίες του δηλώσεις μίλησε για τις κινήσεις που έγιναν και γίνονται, για να βρεθεί λύση, λέγοντας μάλιστα ότι αν βοηθήσουν κάποιοι τον Ολυμπιακό Βόλου, θα γίνουμε συμπαίκτες: «Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να παρουσιάσουν κάποιες εγγυήσεις. Δεν γίνεται να πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου όποιος θέλει. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλο σωματείο. Εχει μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο. Εγώ και ο κ. Τόρης θα είμαστε κοντά στην ομάδα και θα πραγματοποιήσουμε επαφές για την επόμενη μέρα», ανέφερε.

Η υπάρχουσα κατάσταση δημιουργεί αβεβαιότητα και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άρχισαν ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές τους, με τις πληρωμές όμως να καθυστερούν. Οι άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης θα προσπαθήσουν να βρουν λύση για τις προσφυγές που προέκυψαν ή θα προκύψουν, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο το βάρος απ’ αυτές ενόψει της επόμενης μέρας. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, είναι έντονα προβληματισμένοι, λόγω της οικονομικής κατάστασης, περιμένοντας τις πληρωμές.

Τα οικονομικά δεδομένα συνεχίζουν να φέρνουν νέα προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου, με το Στάθη Ρόκα να είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα, μετά τους Μπαλντοβαλίεφ, Ιντζίδη, Διαμαντόπουλο και Μακρυδημήτρη. Ο έμπειρος μέσος κατέθεσε προσφυγή, διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται βάσει συμβολαίου, ενώ να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που έχει κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, δεν μπορεί να φύγει, αφού του κατατεθήκαν κάποια χρήματα, όπως γίνεται και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπολογίζονται για τη νέα χρονιά.

Στις προσφυγές των τεσσάρων θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες και νέες, από ποδοσφαιριστές που αφενός θέλουν να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους και αφετέρου να κερδίσουν την ελευθερία τους, παρακολουθώντας από κοντά και περιμένοντας τις διοικητικές εξελίξεις.

Παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ από σήμερα

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ θα πραγματοποιήσει παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ από σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, με σκοπό αφενός τη γνωριμία με τα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, και αφετέρου τη σύσφιξη των σχέσεων, την ανάπτυξη της φιλίας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών.

Οι αγώνες θα γίνουν με την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κυρίου Ιγνάτιου και με την ευθύνη του πατρός Κων/νου Κατσινούλα, και του πατρός Θεοδώρου Παπασακελλαρίου.

Θα συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου των Ενοριών Αγίου Γερασίμου και Αγίου Βασιλείου.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου θα γίνουν με την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Αλλη Μεριά Βόλου σήμερα, Δευτέρα 22/06 και την Τρίτη 23/06 2015 και ώρα 18.45 έως 21.00 μ.μ., και οι αγώνες μπάσκετ θα γίνουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 18.00 έως 21.00 μ.μ. στο γήπεδο μπάσκετ της Πρόνοιας του Δήμου Βόλου στην οδό Κουντουριώτου (Χιλιαδού).

Οσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν στους τριήμερους αγώνες φιλίας μπορούν να παρευρίσκονται τις ανωτέρω ημέρες και ώρες στα ορισθέντα γήπεδα.

Τηλ. επικοινωνίας πάτερ Κωνσταντίνος 6978105409 και πάτερ Θεόδωρος 6988222299.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου