ΤΟΠΙΚΟ

«Ο Ρήγας Φεραίος ακόμη πιο ισχυρός»

ο-ρήγας-φεραίος-ακόμη-πιο-ισχυρός-466000

Με νέα διοίκηση και τη συνταγή της επιτυχίας, οι Βελεστινιώτες κοιτούν ψηλότερα

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του Ρήγα Φεραίου βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση στο ΚΑΠΗ του Βελεστίνου, προέκυψε νέα διοίκηση, μετά από πρωτοβουλία του αδερφού του απερχόμενου προέδρου, Στέργιου Καλόγηρου. Το εγχείρημα του Γιώργου Καλόγηρου θα στηριχθεί από μέλη του προηγούμενου Δ.Σ., ενώ υπάρχουν και νέες προσθήκες.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, οι κυανόλευκοι συνεχίζουν με δυναμική και την εμπειρία που αποκόμισαν τα τελευταία δύο χρόνια, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Διατηρώντας τη συνταγή της επιτυχίας με ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» των γύρω περιοχών και της Μαγνησίας, ο ιστορικός σύλλογος κοιτάει πλέον ψηλότερα, περιμένοντας και τη στήριξη του κόσμου του Βελεστίνου.

Συνεχίζει με προοπτική

Στα βήματα της προηγούμενης διοίκησης θα βαδίσει και η νέα, με γνώμονα το καλό του Ρήγα Φεραίου. Ο Γιώργος Καλόγηρος, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία, βγάζοντας από το αδιέξοδο τους κυανόλευκους, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το όραμα και την προοπτική του νέου εγχειρήματος. Αναλυτικά, τα λόγια του:

«Με προσωπική κίνηση και στήριξη από παλιά μέλη του Δ.Σ. αλλά και νέα, είπαμε να μπούμε μπροστά για να συνεχίσουμε το όραμα. Δεν υπήρχαν άτομα που να ήθελαν να αναλάβουν την ομάδα κι έτσι έγινε η κίνηση με τη βοήθεια του κόσμου και την υπόσχεση οικονομικής βοήθειας. Προσωπικά βρίσκομαι από το 2003 στα κοινά του Ρήγα.

Η ομάδα θα συνεχίσει με βλέψεις, στοχεύοντας ακόμη και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θα είναι μία διοίκηση ισχυρή, όπως η προηγούμενη».

Η νέα διοίκηση θα αποτελείται από τα 15 εξής μέλη: Αλεξίου Αγγελος, Βασιλόπουλος Απόστολος, Γάρος Ιωάννης, Πάτας Σπυρίδων, Παπαδάμ Γεώργιος, Ντόντου Δήμητρα, Σταύρου Γεώργιος, Καλόγηρος Γεώργιος, Καρτσώνας Γεώργιος, Περδίκης Ευάγγελος, Χολέβας Ιωάννης, Κουμανίδης Βασίλης, Γκόμας Στέργιος, Κουβελάς Αθανάσιος, Καλαμπακιώτης Γεώργιος, ενώ τις υπηρεσίες του θα προσφέρει και ο νομικός, Γιάννης Σαμαράς. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα Τετάρτη (9.30 μ.μ.) στα γραφεία του Σταδίου του Βελεστίνου.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο σχεδιασμός από την πλευρά του τεχνικού, Λάκη Μπακάλη, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ηδη, η ομάδα του Βελεστίνου έχει έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας, ενώ κύριο μέλημα αποτελεί η αντικατάσταση όσων αποχώρησαν από τους κυανόλευκους. Ενας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου, ο Γιώργος Ναουμίδης, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό, έχει συμφωνήσει ήδη με τη Νίκη Βόλου, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ρολάν Κεμάλι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου