ΤΟΠΙΚΟ

Νέα κρίσιμη ημερομηνία για το Ρήγα

νέα-κρίσιμη-ημερομηνία-για-το-ρήγα-477021

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας

Σε νέα ημερομηνία – ορόσημο για το Ρήγα Φεραίο μετατρέπεται αυτόματα η ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία, η τρίτη κατά σειρά, Γενική Συνέλευση, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και το διοικητικό αδιέξοδο. Την περασμένη Δευτέρα (8/6) στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η Γ.Σ. με σκοπό την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρά την προσέλευση, ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του βελεστινιώτικου συλλόγου, μετά και την επιθυμία του κ. Στέργιου Καλόγηρου, να αποχωρήσει, δεν υπήρχε κι έτσι την ερχόμενη Δευτέρα (15/6) θα διεξαχθεί ακόμη μία στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα (9 μ.μ.).

Ο απερχόμενος πρόεδρος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είχε τονίσει: «Ας ελπίζουμε πως θα βρεθούν άτομα, τα οποία θα διαμορφώσουν ένα σχήμα για το καλό της ομάδας και ελπίζω πως θα βρεθούν αυτά τα άτομα. Οποια διοίκηση κι αν αναλάβει, εγώ θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα ηθικά, αλλά και έμπρακτα». Επίσημο ενδιαφέρον δεν είχε εκφραστεί μέχρι χθες το βράδυ και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Βελεστίνου περιμένουν τη νέα Γ.Σ. για τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν μέσα απ’ αυτή.

Οσοι παρευρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με κοινό παρονομαστή το μέλλον των κυανόλευκων και τη συσπείρωση γύρω από την ομάδα, προσδοκώντας αισιόδοξες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που κρίνεται άκρως σημαντική. Γι αυτό το λόγο, καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να παραστούν στη νέα Γενική Συνέλευση και να αποδείξουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους στην ομάδα του Βελεστίνου, η οποία μόνο χαρές έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια.

Το «παρών» στην προχθεσινή Γ.Σ. έδωσε και ο βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, όπου άκουσε τους προβληματισμούς των μελών της ομάδας για την οικονομική δυσπραγία και τοποθετήθηκε, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό της ιστορικής τοπικής ομάδας, ενώ ευχήθηκε να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της.

Στο επίσημο ιστολόγιό του, ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος σημειώνει, σχετικά με την τελευταία Γ.Σ.: «Χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Βελεστίνο, η δεύτερη κατά σειρά Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, με μόνο σκοπό την ανάδειξη νέας διοίκησης. Παρά την παρουσία πολλών φίλων της ομάδας και αρκετών παλαιών παραγόντων δεν είχαμε κάποια υποψηφιότητα ή έστω πρόταση με αποτέλεσμα να οριστεί και νέα τρίτη γενική συνέλευση για την επόμενη Δευτέρα 15/6, στις 9 το βράδυ και πάλι στον χώρο του ΚΑΠΗ στον πεζόδρομο του Βελεστίνου».

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου