ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη ένα κίνητρο

ακόμη-ένα-κίνητρο-477065

Η αποχώρηση Ελευθερόπουλου δίνει ακόμη μία αφορμή για νίκη σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ (6 μ.μ.)

Σε δύο μέτωπα εστιάζεται το σημερινό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου. Από τη μία, οι ερυθρόλευκοι δίνουν (6 μ.μ., ΟΤΕ Sport1) το τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή Football League, υποδεχόμενοι -στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs- την ΑΕΚ, από την άλλη μετά την αναμέτρηση του ΕΑΚ, θα ακολουθήσει ανοιχτή συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία με προσκεκλημένους τους Βολιώτες επιχειρηματίες και όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στο μέλλον του Ολυμπιακού.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Η τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Football League διεξάγεται σήμερα. Στο ΕΑΚ, πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου, αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια της κατηγορίας, ΑΕΚ. Βαθμολογικά, το παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον για τους Βολιώτες, ωστόσο, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη φετινή περίοδο και έχουν πολλούς λόγους για να το πράξουν αυτό.

Αρχικά, έχουν ως στόχο να αφήσουν καλές εντυπώσεις απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, σε ένα παιχνίδι που θα είναι τηλεοπτικό. Η φετινή χρονιά σίγουρα δεν θεωρείται αποτυχημένη για τους ερυθρόλευκους, αφού κατάφεραν με τις προσθήκες του Ιανουαρίου και τη δουλειά του Ελευθερόπουλου, παρά τα προβλήματα, να κατακτήσουν μία θέση στα playoffs και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους απέναντι σε ομάδες που είχαν πάρει προβάδισμα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Ετσι, μετά τη μέτρια εικόνα κατά τη διάρκεια των playoffs, αν ισχύει πως η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει, τότε οι ερυθρόλευκοι έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη σεζόν με μία νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Κάλεσμα για την επόμενη ημέρα

Ενας δεύτερος λόγος είναι η ανοιχτή συγκέντρωση που θα ακολουθήσει στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία. Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου, με τη νεανική -ως επί το πλείστον- και ελπιδοφόρα σύνθεσή του, προσφέρει κίνητρα και τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον. Οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης, αντίστοιχα, αναζητούν επιχειρηματίες – συμπαίκτες, ώστε να συνεχίσουν το όραμά τους για την ομάδα του Βόλου. Με αρκετούς βρίσκονται σε συζητήσεις και η τελική έκβασή τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΠΑΕ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία, όλους του Βολιώτες επιχειρηματίες αλλά και όλους εκείνους που επιθυμούν να συμβάλλουν για την «επόμενη ημέρα» της αγαπημένης μας ομάδας.
Στην συγκέντρωση της Τετάρτης έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και πολιτικοί παράγοντες της πόλης».

Το τελευταίο παιχνίδι του «Ελέ»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασε στους διοικούντες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ετσι το αυριανό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του 38χρονου τεχνικού. Μάλιστα, ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους θα αποχαιρετήσει, μαζί με το βοηθό του, Στέλιο Βενετίδη, σε δείπνο που θα παραθέσει αύριο Πέμπτη. Αλλωστε, ο ίδιος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου παιχνιδιού με την Παναχαϊκή. Χαρακτηριστικά τόνισε πως αυτοί οι έξι μήνες θα μείνουν έντονα χαραγμένοι στη μνήμη και στην καρδιά του.

Η δουλειά του Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν αναγνωρίστηκε μόνο από τους ποδοσφαιριστές αλλά και από τον κόσμο. Οσον αφορά τους πρώτους εκθείαζαν με κάθε ευκαιρία τη δουλειά του 38χρονου προπονητή, κάτι που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα θα προσπαθήσουν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον Ελληνα κόουτς, μέσω μίας καλής εμφάνισης και ενός θετικού αποτελέσματος.

Με δεκαεπτά η αποστολή

Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του σημερινού παιχνιδιού, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος και οι Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Χρήστος Ιντζίδης και Χερόν Μπεριάν, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν, ενώ επιστρέφουν οι Γιώργος Θέος και Γιώργος Μαργαρίτης. Αμφότεροι εξέτισαν τις ποινές τους και βρίσκονται στην αποστολή του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν. Αναλυτικά, οι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές: Κολίτσης, Ρίζος, Ζέρης, Καρράς, Μπουτζίκος, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κυζιρίδης, Θέος, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Κεσίδης.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΚ στο ΕΑΚ, που θα ξεκινήσει σήμερα στις 6.00 το απόγευμα, θα διευθύνει ο Γιώργος Φουκάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου, με βοηθούς τους Εμμανουήλ Γιαννουγλίδη από την ΕΠΣ Αθηνών και Πέτρο Πάτρα από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Σήμερα, Τετάρτη (6 μ.μ.)

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ

ΑΕΛ – Ηρακλής Θ.

Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή

Η βαθμολογία των playoffs:

Θ. Ομάδα Βαθμ. Γκολ (Υ-Κ)

1. ΑΕΚ 28 (14-8)

2. Ηρακλής 23 (8-5)

3. Απόλλων Σμύρνης 17 (14-10)

4. Λάρισα 13 (10-9)

5. Ολυμπιακός Βόλου 7 (7-12)

6. Παναχαϊκή 5 (12-21)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου