ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευκαιρία για νέα συμπεράσματα

ευκαιρία-για-νέα-συμπεράσματα-483065

Ευχαριστημένος έμεινε ο Λ. Μπίλης και οι συνεργάτες του από το χθεσινό νικηφόρο (2-1) φιλικό

Οι προπονήσεις της Νίκης Βόλου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κορυφώθηκαν με τη διεξαγωγή του χθεσινού φιλικού στον Αμπελώνα απέναντι στον Αμπελωνιακό. Εκεί, ο τεχνικός των κυανόλευκων, Λεωνίδας Μπίλης, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, ο οποίος διεκδίκησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, χωρίς όμως επιτυχία.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Με φιλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου συνόδεψε την γιορτή της φετινής πορείας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ ο Αμπελωνιακός. Στο γήπεδο του Αμπελώνα, η ομάδα της Λάρισας, η οποία αγωνίστηκε και απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού στα μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ, πραγματοποίησε την απονομή του πρωταθλήματος και των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές της, γνωρίζοντας παράλληλα την ήττα από τη Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι αγωνιζόμενοι με πάθος και όρεξη επικράτησαν με 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Γεωργιάδης με εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα στο 29’, ενώ στο 65’ ο Ματθαίου μετά από πάσα του Βουρδάκη έκανε με πλασέ το 0-2. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο πρώην παίκτης της Νίκης, Παλάσκας, με πλασέ (86’).

Ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του έμειναν ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του. Οι κυανόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεζαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, φτάνοντας έτσι στην επικράτηση. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει και νέους ποδοσφαιριστές, που είχαν την ευκαιρία -μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες- να δείξουν τις ικανότητές τους, θέτοντας υποψηφιότητα για το νέο ρόστερ των κυανόλευκων.

Προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης

Ανακοινώθηκαν από την Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ οι προεγγραφές ξεκίνησαν με μότο το «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ.

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου