ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να κερδίσει τις εντυπώσεις μπροστά στον κόσμο του

να-κερδίσει-τις-εντυπώσεις-μπροστά-στ-502393

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει σήμερα (6 μ.μ., ΟΤΕ Sport 5) ο Ολυμπιακός Βόλου, που αγωνίζεται στο ΕΑΚ Βόλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος ανόδου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Να μετουσιώσει σε βαθμούς τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών στα playoffs με νίκη σήμερα θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι, που θα χρειαστούν τη στήριξη των οπαδών τους, μετά και τη θετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αγωνίζονται κόντρα στους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη και θα επιχειρήσουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στα playoffs στο ΕΑΚ (και τη δεύτερη συνολικά). Από την άλλη, η ομάδα της Αθήνας προέρχεται από την ήττα – σοκ απέναντι στην Παναχαϊκή (4-3) στην Κόρινθο και στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με Νικολιά η αποστολή

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και μεταξύ αυτών είναι και ο Νικολιάς που αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει, αλλά και ο Κεσίδης. Οσον αφορά το Νικολιά, έχει να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι των playoffs απέναντι στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Αντίθετα απουσιάζει ο Ρόκας που εκτίει ποινή τιμωρίας, οι τραυματίες Μπεριάν και Κασμερίδης, αλλά και ο Ιντζίδης, ο οποίος ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι εξής: Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Γιαλούσης, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Κεσίδης, Μπαλντοβαλίεφ, Μπιτάνγκ, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Καρράς, Μαργαρίτης, Κολίτσης, Ζέρης, Θέος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης και Ρίζος.

Σφυρίζει ο Δελφάκης

Ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει στο ΕΑΚ σήμερα, Δεύτερα. Βοηθοί του οι Παναγιώτης Σταθόπουλος από την Ηλεία και Γιώργος Γεωργιάδης από την Κοζάνη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα εισιτήρια

Σήμερα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια του ματς με τον Απόλλωνα θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Ώρες λειτουργίας της Μπουτίκ: Σάββατο: 12.00 π.μ.-5.00 μ.μ., Δευτέρα: 12.00 π.μ. έως το τέλος της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 4 GOLD: 50€, Θύρα 4 VIP: 25€, Θύρες 1, 3 & 5: 10€, Γυναικεία & Ανέργων: 5€. Επίσης, διατίθενται εισιτήρια γυναικεία με γενική είσοδο 5 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν. Από τους συνδέσμους Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys και Μυρμιδόνες, θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα των 5 ευρώ, αποκλειστικά για τη Θύρα 7 του ΕΑΚ. Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα διαθέσει 100 εισιτήρια αγώνα για ανέργους με τιμή 5€. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από την μπουτίκ στης ΠΑΕ και μόνο. Τέλος, συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου στις 3.30 το απόγευμα, με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον του Ολυμπιακού.

Χωρίς πέντε ο Απόλλων

Πεντάδα απόντων στον Απόλλωνα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία εμφάνιση καλύτερη από αυτή στην Κόρινθο απέναντι στην Παναχαϊκή είναι ο στόχος του Απόλλωνα στο εκτός έδρας παιχνίδι της σημερινής ημέρας στο Βόλο, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ο Σουάνης είναι τιμωρημένος, ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν ακόμα οι Χατζηζήσης, Χατζής, Φαρία και Λίτσης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Πίτκα, Ταΐρη, Γκόλια, Κύργια, Γεωργίου, Ψιάνο, Κοτσώνη, Ηρακλή, Καραδέμητρο, Αρσιτς, Λαγό, Πινιέιρο, Φουκαρά, Μπαμ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλο, Φαρινόλα, Ανγκούλο, Τζιώρα, Βάντερσον.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σήμερα, Δευτέρα (6 μ.μ.)

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης

AEK – Ηρακλής

ΑΕΛ – Παναχαϊκή

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

ΑΕΚ 22

Ηρακλής 19

Απόλλων Σμύρνης 7

Λάρισα 6

Ολυμπιακός Βόλου 4

Παναχαϊκή 3

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου