ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κλείνουν ένα – ένα τα ζητήματα

κλείνουν-ένα-ένα-τα-ζητήματα-513801

Επισημοποιήθηκαν τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για το «χτίσιμο» της νέας Νίκης Βόλου

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου και τη Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης του καμπ αξιολόγησης, ανακοινώθηκε το μέρος, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μέσω και της δεύτερης φάσης των καμπ αξιολόγησης, η τεχνική ηγεσία έβγαλε νέα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό που συμμετείχε σε αυτά, ενώ υπάρχουν σκέψεις για τη διεξαγωγή ακόμη ενός καμπ, ώστε να διαμορφωθεί ασφαλέστερη εικόνα.

Παράλληλα, το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε χθες η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ από τις 10 Μαΐου, οι κυανόλευκοι θα «χτιστούν» στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Η αποστολή θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο στις 23 Ιουλίου και θα αναχωρήσει στις 5 Αυγούστου. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και θα διαρκέσει από 23/07 έως την 05/08/2015».

Οι κυανόλευκοι μετά από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας επί βολιώτικου εδάφους θα βρεθούν στις 23 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο, όπου είχαν στρατοπεδεύσει και το καλοκαίρι του 2013, χτίζοντας την ομάδα της ανόδου στη Super League.

Την περασμένη εβδομάδα, ο τεχνικός διευθυντής των κυανόλευκων, Θάνος Θεοδώρου, επισκέφθηκε τη Νάουσα, όπου και επιτήρησε τα γήπεδα δίνοντας στη συνέχεια το «ΟΚ», προκειμένου για ακόμη μία χρονιά η Νίκη Βόλου να βρεθεί στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, όπου θέλει να χτίσει πάνω σε φυσική κατάσταση κυρίως, πριν επιστρέψει σε γνώριμο έδαφος για τα φιλικά προετοιμασίας.

Συνεχίζονται, τέλος, οι εργασίες στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο θα αποτελέσει το «κάστρο» της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα πρώτα έργα αφορούν τον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια και εφόσον βρεθούν τα κονδύλια, αναμένεται να γίνουν και άλλες παρεμβάσεις, μετατρέποντας σε ακόμη πιο λειτουργικό το γήπεδο για τους θεατές και τις ομάδες που θα αγωνίζονται σε αυτό.

Τα έργα επανασποράς αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου, η οποία και υπολογίζεται για τα μέσα Ιουλίου με την «πρώτη» να διεξάγεται φυσικά μπροστά στο κοινό της Νίκης.

Σήμερα κρίνεται η πρωτιά

Οι 15άρηδες (γεν. 2000) της Νίκης Βόλου αντιμετωπίζουν σήμερα Σάββατο (16/5) την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς. Οι νεαροί κυανόλευκοι, μετά τη νίκη τους με 1-0 κατά την περασμένη αγωνιστική, είναι ισόβαθμοι στην κορυφή με την Αγία Παρασκευή (που σήμερα αντιμετωπίζει τον ουραγό Θησέα), ενώ και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με το ίδιο σκορ. Μάλιστα με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή ζητά από την ΕΠΣΘ να αποφασίσει για την τύχη του Πρωταθλήματος, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες:

«Υπάρχει στη βαθμολογία απόλυτη ισοβαθμία με την Αγία Παρασκευή, καθώς και τα δύο παιχνίδια έληξαν με το ίδιο σκορ (1-0) και τώρα εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην τελευταία αγωνιστική θα πρέπει η Επιτροπή Πρωταθλήματος Ακαδημιών να αποφασίσει για την τύχη του Πρωταθλήματος, καθώς από την προκήρυξη του Πρωταθλήματος δεν έχει υπάρξει πρόβλεψη για μία τέτοια περίπτωση. Εν αναμονή της τελευταίας αγωνιστικής». Αναλυτικά, το σημερινό κυανόλευκο πρόγραμμα:

«Ανακοινώνεται το πρόγραμμα αγώνων των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου:

1) Σήμερα Σάββατο 16/05/2015 09:30 Αγ. Παρασκευής Αγ. Παρασκευή (2) – Νίκη Βόλου (2004)
2) Σήμερα Σάββατο 16/05/2015 17:30 Άλλης Μεριάς Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου (2000)

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν κοντά στους νεαρούς παίκτες μας, για να τους ενισχύσουν».

Οι προεγγραφές για τα διαρκείας

Συνεχίζονται οι προεγγραφές όσον αφορά τις κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, με μότο «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ. Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο-V.I.P.) 250 ευρώ.

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ.

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ.

5) Οικογενειακά 200 ευρώ με πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας. Οι προεγγραφές άρχισαν 07/05/2015. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου