ΤΟΠΙΚΟ

Φιλική ήττα από Πρωτεσίλαο

φιλική-ήττα-από-πρωτεσίλαο-540037

Ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε χθες ο Γ.Σ. Αλμυρού ενόψει των μπαράζ

Σε ρυθμούς φιλικών προετοιμασίας βρίσκεται ο Γ.Σ. Αλμυρού, που μετά τη νίκη απέναντι στους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, ηττήθηκε χθες με 1-2 στο γήπεδο Αλμυρού από τον Πρωτεσίλαο.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές είχε ο Λευτέρης Καλογήρου, ο οποίος παρέταξε την ομάδα του με πολλές απουσίες και είδε την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του δέκα μέρες πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Εκεί θα αντιμετωπίσει τους Ατρόμητο Παλαμά, Αμπελωνιακό και Πύδνα Κίτρους, αρχίζοντας απέναντι στην πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καρδίτσας στις 10 Μαΐου. Συγκεκριμένα, χθες δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι της πρώτης αγωνιστικής, μετά την κόκκινη που δέχθηκαν στο δεύτερο τελικό της ΕΠΣΘ, Γρούνας και Αραπίτσας, αλλά και οι Πλαβός, Βούλγαρης, Τσιάτσιος και Αναστασίου.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Ανδρωνά προηγήθηκαν με πλασέ του Θανάση Παπαδόπουλου (12’) μετά από αντεπίθεση και είχαν δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 40’. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο β’ μέρος, με σουτ του Ράπτη στην κλειστή γωνία (57’), ενώ και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, κάτι που τελικά κατάφερε ο Πρωτεσίλαος στο 70’ με εύστοχο πλασέ του Γιάννη Παναγιώτου. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Σούσκο αλλά το σουτ του από πλάγια θέση σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Πλακαρού (80’). Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Γ.Σ.Α. είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (3/5) απέναντι στο Διαγόρα, επίσης στο γήπεδο Αλμυρού.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Λ. Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Κυριάκος, Ακριβούσης (55’ Βασίλη), Μαντζανάς Τσόγκας, Ράπτης, Χειλάς (60’ Αράπης), Μαλισσιόβας, Αντζούρης.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μ. Ανδρωνάς): Τίτας, Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Σαμουρδάνης, Κ. Κόρκος, Β. Σιαμανίκος, Μιχόπουλος, Λεϊμονής, Τσιλαφάκης, Γ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ακρίβος, Ν. Κόρκος, Λάμπος, Σούσκο, Τσουβαλιάς, Δ. Σιαμανίκος.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου