ΤΟΠΙΚΟ

Χρήσιμο τεστ για Γ.Σ. Αλμυρού

χρήσιμο-τεστ-για-γ-σ-αλμυρού-547035

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ ανάμεσα στους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου και το Γ.Σ. Αλμυρού, με το δεύτερο να επικρατεί (1-0) χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Βούλγαρη.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων πριν τα playoffs στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων της Football League και τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, αντίστοιχα. Για τους νεαρούς ερυθρόλευκους ο τεχνικός, Θωμάς Μακρής, πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα, ενώ προφύλαξε τους Αλεξανδρή και Αραπίτσα, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς, ενόψει και του πρώτου παιχνιδιού της τελική φάσης με την Καλλιθέα εκτός έδρας, το Σάββατο 2 Μαΐου.

Από την άλλη, ο Λευτέρης Καλογήρου του Γ.Σ.Α. παρέταξε την ομάδα του με πολλές απουσίες και είδε την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου, όπου θα αντιμετωπίζει τους Ατρόμητο Παλαμά, Αμπελωνιακό και Πύδνα Κίτρους, αρχίζοντας απέναντι στην ομάδα του Παλαμά.

Σε ένα μοιρασμένο και κλειστό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και χαμηλό ρυθμό, οι ερυθρόλευκοι απείλησαν πρώτοι, με τον Ντινόπουλο να περνά τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Πλακαρό και σε θέση τετ α τετ πλάσαρε, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στις επόμενες δύο ευκαιρίες των γηπεδούχων, ο Πλακαρός απέκρουσε τα πλασέ των Αλαμάνη και Ντόντου (23’, 33’).

Στην επανάληψη, ο Αντζούρης στο 60’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 70’ η προσπάθεια του Μπέικου -μετά από κόρνερ- σταμάτησε στο δοκάρι. Τέλος, οι Αλμυριώτες πήραν τη νίκη, ανοίγοντας το σκορ στο 78’ με σουτ του Παναγιώτη Βούλγαρη, η μπάλα κόντραρε στους αμυνόμενους και κατέληξε στα δίχτυα.

Καλογήρου: «Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες»

Ο τεχνικός της ομάδας του Αλμυρού, Λευτέρης Καλογήρου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της Δευτέρας, αναφέρθηκε στην ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά, την οποία παρακολούθησε μεσοβδόμαδα στο προτελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καρδίτσας και μίλησε για το ρόλο του Γ.Σ.Α. στα μπαράζ, υπενθυμίζοντας και το περσινό επίτευγμα του Πυράσου. Αναλυτικά:

«Ο Παλαμάς είναι ομάδα Γ’ Εθνικής. Πολύ καλή με υψηλό επίπεδο. Εχει ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά, όπως ο Χατζηρίζος, ο Μπουντούρης, ο Κόκκινος, ο Τσιρογιάννης κ.τ.λ. Είναι έμπειροι παίκτες και ο Παλαμάς πλέον είναι μία ομάδα έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με αυτό που είδα, θα χτυπήσει με αξιώσεις την άνοδο. Εμείς είμαστε αουτσάιντερ και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν αξιοπρεπώς. Η πρώτη θέση πιστεύω θα παιχτεί ανάμεσα στην Πύδνα και τον Παλαμά. Εμείς με τον Αμπελωνιακό θα έχουμε ρυθμιστικό ρόλο. Και ο Πύρασος πέρυσι δεν ξεκίνησε με αυτοσκοπό την άνοδο, αλλά τελικά με προσοχή και αποφασιστικότητα το πέτυχε».

Μακρής: «Είχαμε διάθεση και τρεξίματα»

Ως ένα δυνατό τεστ ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Football League Νέων αντιμετώπισε το παιχνίδι απέναντι στον Γ.Σ.Α. ο τεχνικός της Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, ο οποίος τόνισε μετά το ματς:

«Ηταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Δεν φορτώσαμε τους παίκτες με 90λεπτό, πλην των Χασιώτη και Γαρυφάλλου, ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών στην τελική φάση. Δείξαμε διάθεση και τρεξίματα και κυρίως στο α’ μέρος είχαμε πολύ όρεξη και δημιουργήσαμε φάσεις».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Κ19: Ξανθάς, Δημητριάδης, Βλαχόπουλος, Χασιώτης, Γαρυφάλλου, Μπούσης, Γκίνης, Ντόντος, Μπάσαρι, Αλαμάνης, Ντινόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπέικος, Παπάζογλου, Γιαννούλας, Παγώνης, Καψιώτης, Καλαμίδας, Γουναράς, Χαλαστάρας, Χρυσοστομίδης.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Ράπτης, Κουρτέλης, Τσιάτσιος, Πλαβός, Αναστασίου (65’ Τιμπλαλέξης), Βούλγαρης, Τσόγκας (70’ Μπούσης), Χειλάς, Μαλισσιόβας, Αντζούρης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου