ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευκαιρία για νέα συμπεράσματα

ευκαιρία-για-νέα-συμπεράσματα-556197

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα (4.30 μ.μ.) το Θησέα στην Αγριά σε φιλικό παιχνίδι

Την ώρα που άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο περιμένουν τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου, οι νεαροί παίκτες και ο τεχνικός τους, Κώστας Μπράτσος, συνεχίζουν το έργο τους και σήμερα Τετάρτη δίνουν φιλικό παιχνίδι με τον Θησέα στο γήπεδο Αγριάς.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα για τη Νίκη Βόλου, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να συνεχίζουν τις επαφές και τις συζητήσεις με στόχο τις κατάλληλες αποφάσεις ενόψει των επόμενων κινήσεων με βασικό θέμα την ανακατασκευή του «Π. Μαγουλάς».

Νέο φιλικό το Σάββατο

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, μετά το φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Μαγνησιακό, όπου οι μικροί της Νίκης Βόλου παρουσίασαν δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, η συνέχεια δίνεται σήμερα με ένα ακόμη φιλικό αγώνα για τον Κώστα Μπράτσο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Θησέα στο γήπεδο της Αγριάς. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει 4.30 μ.μ.

Μετά το σημερινό φιλικό, έχει προγραμματιστεί ήδη το επόμενο. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο (25/4) οι Νέοι της Νίκης θα δώσουν ακόμη ένα -επίσης δυνατό- στο γήπεδο Διμηνίου απέναντι στην τοπική Α.Ε.Δ. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του υπερπρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΘ αλλά παρά το 1-0 του πρώτου αγώνα εντός έδρας, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρόπαιο, αφού ηττήθηκε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι του επαναληπτικού στον Αλμυρό απέναντι στον Γ.Σ.Α.

«Να μην ναυαγήσουμε ως άνθρωποι»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ των κυανόλευκων, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία στη Μεσόγειο και τους 700 νεκρούς μετανάστες. Οι άνθρωποι της Νίκης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων και αναφέρονται στον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ως τμήμα προσφυγικού σωματείου που ιδρύθηκε από Μικρασιάτες πρόσφυγες, νιώθει την ανάγκη να συλλυπηθεί τις οικογένειες των περίπου εφτακοσίων προσφύγων που πνίγηκαν στα ανοιχτά της Μεσογείου, στην περιοχή της Νότιας Ιταλίας. Θεωρούμε πως καμία σημαία και κανένα κράτος δε λογίζεται πάνω από ανθρώπινες ψυχές και το μεταναστευτικό ζήτημα επιβάλλεται να αντιμετωπίζεσαι με την δέουσα σημασία και σαν πρόβλημα ευρωπαϊκό, ώστε να πάψει η Μεσόγειος να είναι ένα νεκροταφείο ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, ώστε να μην «ναυαγήσουμε» ως άνθρωποι.

Η Νίκη μέσα από τον αθλητισμό προάγει, πρωταρχικά, κοινωνικό έργο. Μέσω του σωματείου της Νίκης οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο «σχολείο» για κάθε νέο που μας αγκαλιάζει έτσι ώστε ακόμα κι μέσα από τα μηνύματα μας να καλύπτουμε τα κενά της κοινωνίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου