ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δοκιμές και αξιολόγηση

δοκιμές-και-αξιολόγηση-565021

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κώστα Μπράτσο και τη Νίκη Βόλου το αυριανό φιλικό με το Μαγνησιακό

Με αμείωτους ρυθμούς και όρεξη συνεχίζονται οι προπονήσεις και η αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στη Νίκη Βόλου υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου. Φιλικό δοκιμών θα δώσουν αύριο Σάββατο οι κυανόλευκοι με το Μαγνησιακό στο «Π. Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μετά την ενίσχυση και τις επιστροφές ποδοσφαιριστών που ανήκαν στο περσινό ρόστερ της Κ20 και της Κ17, ο Κώστας Μπράτσος έχει στη διάθεσή του περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια μέσα από την αξιολόγησή τους. Μάλιστα, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ανακοίνωσε επίσημα τη διεξαγωγή φιλικού αύριο Σάββατο με το Μαγνησιακό. Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας Νέων του Συλλόγου, το Σάββατο 18/04/2015 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Μαγνησιακού. Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, η οποία ενισχύεται συνεχώς, μετά από τις επιστροφές ποδοσφαιριστών, που μέχρι τον Ιανουάριο αγωνίζονταν στις ομάδες Κ-20 και Κ-17, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. H προσπάθεια όλων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό».

Ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση τις τελευταίες ημέρες να βλέπει ακόμη περισσότερους παίκτες στην προπόνηση. Συγκεκριμένα ο Χάρης Ράπτης που είχε «μετακομίσει» στην ομάδα της Σκιάθου, ο Χρήστος Μπλούχος που είχε δοθεί δανεικός στο Ρήγα Φεραίο, ο Βασίλης Ζαρίφης που αγωνίζονταν μέχρι και φέτος στον ΑΣ Δημητριάς τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Ντίνος Βουρδάκης που έπαιζε φέτος στον Ηρακλή, έχουν φορέσει και πάλι την κυανόλευκη φανέλα προπόνησης της Νίκης.

Τέλος, όσον αφορά το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης με βασικό θέμα το πρόστιμο του ΙΚΑ, οι ιθύνοντες του κυανόλευκου συλλόγου συζήτησαν την υπόθεση, τις προεκτάσεις που δημιουργούνται και το ζήτημα της αποπληρωμής του προστίμου, χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου