ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησαν με νίκες Νέοι και Παίδες

ξεκίνησαν-με-νίκες-νέοι-και-παίδες-579983

Με δύο νίκες ολοκλήρωσε χθες την πρώτη μέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά η Νίκη Βόλου. Στην Πορταριά, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου νίκησαν το πρωί με 4-0 την «Αθλόπολις» Κρήτης και το απόγευμα επικράτησαν με 2-0 της Αθλούπολης Κορίνθου, ενώ με νίκες ξεκίνησαν και οι Παίδες.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές συνέλεξαν πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της συνέχειας και του «χτισίματος» της ομάδας. Σημειώνεται πως οι αναμετρήσεις ήταν διάρκειας 60 λεπτών.

Το πρωί, οι νεαροί δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της «Αθλόπολις». Στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με σουτ εντός περιοχής του Κουτσαρνάκη στο 18’, ενώ στις αρχές του β’ μέρους ο Γκλαβίνης με προβολή έδωσε… αέρα δύο τερμάτων. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 40’ με τον Κελεσίδη, μετά από συρτή σέντρα του Γκάμπα και πλασέ από κοντά, έγινε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Γκλαβίνη στο τέλος του παιχνιδιού (60’), πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του.

Για τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκαν οι: Γρηγοριάδης (30’ Πύλος, 45’ Νταής), Στεργίου (30’ Δήμας), Σφονδυλιάς, Νινιζόπουλος, Τσέργας, Γκάμπας, Κουτσαρνάκης, Ρακής, Λαρίσης, Κελεσίδης (30’ Δόσας), Γκλαβίνης.

Στο απογευματινό παιχνίδι, οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 απέναντι στην Αθλούπολη Κορίνθου με σκόρερ δύο ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση. Στο 45’ ο Αράπογλου, μετά από συνδυασμό και γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έδωσε προβάδισμα στους κυανόλευκους, ενώ στο 59’, ύστερα από αντεπίθεση, ατομική ενέργεια του Γκλαβίνη και σπάσιμο της μπάλας στο Ζήκο, ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και πέτυχε το δεύτερο τέρμα.

Στην αρχική ενδεκάδα της Νίκης Βόλου βρέθηκαν οι: Γρηγοριάδης, Στεργίου, Σφονδυλιάς, Νινιζόπουλος, Τσέργας, Ρακής, Λαρίσης, Κουτσαρνάκης, Μπακογιάννης, Κελεσίδης, Γκλαβίνης.

Επίσης, αγωνίστηκαν και οι: Ντολόρ, Ζήκος, Δόσας, Γκάμπας, Αράπογλου.

Σήμερα, στις 10:40 αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό στο Βοηθητικό του ΕΑΚ.

Τέλος, όσον αφορά την ομάδα των Παίδων επιβλήθηκε με 6-0 της ομάδας Νέο Ικόνιο στο πρώτο χθεσινό παιχνίδι του τουρνουά, με τον Ρακή να σημειώνει τρία τέρματα και από ένα να πετυχαίνουν οι Σιώμος, Χρηστίδης και Δημουλάς, ενώ δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Μικτή της ΕΠΣΘ, η οποία τελικά αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σπυριδάκη θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Αθλόπολις στο γήπεδο της Πορταριάς στις 11.20π.μ..

Στο γήπεδο οι Βετεράνοι

Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά θα έχουν οι βετεράνοι άσσοι της Νίκης Βόλου, πραγματοποιώντας δύο φιλικά παιχνίδια, ξεκινώντας από σήμερα Μ. Τρίτη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Σκιάθου η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. στο γήπεδο Ολύμπικο.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου