ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετρά δυνάμεις για τις μάχες

μετρά-δυνάμεις-για-τις-μάχες-590221

Αρχισε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα στην Καρδίτσα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες το μεσημέρι οι ερυθρόλευκοι μετά το ρεπό, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου την ερχόμενη Κυριακή (5/4, 3 μ.μ.) στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ακολουθώντας πιο συντηρητικό πρόγραμμα προπονήθηκε ο αμυντικός Κωνσταντίνος Μπάρμπας, ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνους στο δικέφαλο και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του όσον αφορά τη συμμετοχή του στο θεσσαλικό ντέρμπι. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό.

Παράλληλα, ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λευτέρη Γιαλούση, ο οποίος εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών, όπως και τους Γρηγόρη Κυζιρίδη και Κλάρενς Μπιτάνγκ.

Αντίθετα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου), Γιώργος Θέος (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες) και Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ (έφτασε τις 4ις κίτρινες κάρτες). Τέλος, ο Γιώργος Θέος θα απουσιάσει και από το πρώτο παιχνίδι των playoffs, καθώς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής, εάν ξεκινούσαν σήμερα τα playoffs, η ΑΕΚ θα είχε 9 πόντους, ο Ηρακλής 8 και χωρίς βαθμό θα έμπαιναν Ολυμπιακός, Λαμία, Παναχαϊκή κι Απόλλωνας. Ωστόσο η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς όφελος των Βολιωτών και για να συμβεί αυτό χρειάζεται να νικήσουν την ερχόμενη Κυριακή στην Καρδίτσα.

Παράλληλα, σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού και ήττα ή ισοπαλία της Λάρισας στο Καυτανζόγλειο τότε η απόσταση από την τρίτη θέση που θα πάρει η Λαμία θα μεγαλώσει στους 5 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αρχίσει με δύο πόντους στα playoffs. Εάν η Λάρισα σπάσει το αήττητο του Ηρακλή και μπει στα play off, τότε ο Ολυμπιακός με δική του νίκη διατηρεί το +3 από την τρίτη θέση και θα ξεκινήσει με έναν βαθμό.

Σε απολογία ο Ολυμπιακός

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League κλήθηκαν να παρουσιαστούν αύριο Πέμπτη (2/4) τέσσερις ΠΑΕ. Ανάμεσά τους ο Ολυμπιακός Βόλο για παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα στον αγώνα με τον Φωκικό για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ.1, 2β, 4, 6 παρ. 3α , 14 και 15 παρ. 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως αναφέρει η κλήση σε απολογία. Οι υπόλοιπες τρεις είναι οι Αλιμος, Πιερικός και Αγροτικός Αστέρας.

Εκδήλωση για τους χορηγούς

Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στους χορηγούς της, πέφτει η αυλαία, της φετινής χρονιάς για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα Θεσσαλία, του Ξενοδοχείου VOLOS PALACE. Στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου αναφέρονται τα εξής: «Η φετινή χρονιά, παρόλο το δυσμενές τελικό αποτέλεσμα του υποβιβασμού, αποτέλεσε για όλους εμάς, Διοίκηση και Διοικούσα Επιτροπή, που βρεθήκαμε δίπλα σ’ αυτή την ομάδα, στα κορίτσια και στον προπονητή μας, μια εμπειρία αλλά και μια «μαγιά» για την αυριανή μέρα της ομάδας, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, να ξανακάνουμε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το καμάρι της πόλης και το ΕΑΚ Βόλου το σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων, όπως στο παρελθόν.

Η βοήθεια των: MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, VOLOS PALACE HOTEL, ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, ΙΩΛΚΟΣ GROUP, STATE CAFÉ, Γυμναστήρια GYM WAY, Ποτοποιία Βελεστίνου – ΣΑΡΑΝΤΗΣ, COSMOTE CORNER, BACARE, MIKEL, Μάρμαρα Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφετέρια ΚΕΝΤΡΙ, ΜΑΓΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ, Το Ράντσο της ΦΙΛΙΩΣ, Αχριάνης Γιάννης – Καφέδες, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ, Κ 157 και Θώμος Γεώργιος – Ηλεκτρολογικές εργασίες, αποτέλεσε για μας καταλύτη στις προσπάθειές μας, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και το όνομα της να είναι αξιόπιστο, σε όλο τον χώρο του ελληνικού γυναικείου και όχι μόνο, μπάσκετ.

Αυτούς τιμάμε και μαζί τους τιμούμε και τον ορθοπεδικό γιατρό Μανούδη Γρηγόρη και τον φυσιοθεραπευτή Λιάκο Ζήση, για την πολύτιμη συμβολή τους, στα πολλά προβλήματα τραυματισμών και υγείας που αντιμετώπισαν οι αθλήτριες μας, μέσα στο χρόνο.

Ομως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε παρελθόν αγωνιστικών επιτυχιών, αλλά είχε και ανθρώπους, με όραμα, πίστη και διάθεση να τον κάνουν μεγάλο, που «μάτωσαν» οικονομικά στην προσπάθειά τους αυτή και στο πρόσωπο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΦΙΔΑΚΗ, ανιδιοτελή εργάτη του Ολυμπιακού Βόλου, τιμάμε τον παράγοντα και τον άνθρωπο που είχε όλα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.

Περιμένουμε όλους αυτούς για να τους σφίξουμε το χέρι και Διοίκηση, Διοικούσα Επιτροπή, αθλήτριες, προπονητές και δημοσιογράφοι, να συζητήσουμε τους τρόπους που θα ξανακάνουμε μεγάλη την ομάδα που έκανε το Βόλο περήφανο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου