ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφουν στη δράση οι μικροί

επιστρέφουν-στη-δράση-οι-μικροί-607807

Καιρού… επιτρέποντος οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου πατούν από αύριο ξανά χορτάρι

Για αύριο Σάββατο και την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί τα επόμενα παιχνίδια των μικρών ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς για τους γεννημένους το 2004.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μετά από έναν μήνα προβλημάτων λόγω βροχοπτώσεων που οδήγησαν σε αλλεπάλληλες αναβολές των παιχνιδιών της Νίκης Βόλου στα πρωταθλήματα ακαδημιών της ΕΠΣΘ, οι λιλιπούτειοι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές καιρού… επιτρέποντος επιστρέφουν στη δράση αύριο Σάββατο. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής, η ομάδα Νέων θα δώσει φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα (23/3) στο «Π. Μαγουλάς», όπου θα αντιμετωπίσει τον Τοξότη, ομάδα Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, με το νέο τεχνικό, Κώστα Μπράτσο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον κυανόλευκο πάγκο. Η σέντρα ορίστηκε για τις 3.30 μ.μ. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των κυανόλευκων Ακαδημιών ποδοσφαίρου:

«Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Συλλόγου για το τριήμερο Σάββατο-Δευτέρα 21-23/03/2015 έχει ως εξής:

1) Αύριο Σάββατο 21/03/2015 13:00 γήπεδο Αλμυρού
Άθλος Αλμυρού – Νίκη Βόλου, γεν. 2000.

2) Αύριο Σάββατο 21/03/2015 10:00 γήπεδο «Π. Μαγουλάς»
Νίκη Βόλου – Δήμητρα, γεν. 2001.

3) Αύριο Σάββατο 21/03/2015 12:00 βοηθητικό «Π. Μαγουλάς»
Νίκη Βόλου – Πύρασος, γεν. 2003.

4) Κυριακή 22/03/2015 10:00 γήπεδο 8×8 Αλλης Μεριάς
Ολυμπιακός Βόλου (2) – Νίκη Βόλου, γεν. 2004.

5) Δευτέρα 23/03/2015 15:30 γήπεδο «Π. Μαγουλάς»
Νέοι Νίκης Βόλου – Τοξότης, φιλικό.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής».

Μέχρι τις 26/3 οι υποψηφιότητες

Από την περασμένη Τετάρτη (18/3) συνεχίζονται και μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (26/3), οι υποψηφιότητες, ενόψει των εκλογών του συλλόγου το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» στις 16-3-2015 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Αντωνίου Νεκτάριο, Αθανασίου Παναγιώτη, Κουτσούκη Γεώργιο και Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 18/3 μέχρι και την Πέμπτη 26/3, καθημερινά κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 28ης Μαρτίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

Αναβλήθηκε η υπόθεση για την εγγυητική

Την επ’ αόριστον αναβολή εκδίκασης της αίτησης των Σουλίδη και Κοντοδήμου για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Νίκης Βόλου αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε η ΕΕΑ γνωστοποίησε: «Αίτηση των αθλητών Νικολάου Σουλίδη και Δημητρίου Κοντοδήμου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ. ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ». Η υπόθεση έχει τυπικό χαρακτήρα, μετά την αποχώρηση των κυανόλευκων από το πρωτάθλημα της Super League και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει από την επόμενη περίοδο με τα τωρινά δεδομένα να οδηγούν τη Νίκη στη Γ’ Εθνική.

Αύριο η γιορτή της υδατοσφαίρισης

Εκδήλωση για τη βολιώτικη υδατοσφαίριση διοργανώνει η Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα το τμήμα πόλο της Ερασιτεχνικής Νίκης θα πραγματοποιήσει τη γιορτή της υδατοσφαίρισης αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου στις 21.30 το βράδυ στο «Filippou cafe classigue» στην παραλία του Βόλου. Μεταξύ άλλων θα υπάρξουν βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον ναυταθλητισμό της περιοχής και στον Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη». Η κάρτα εισόδου με ποτό είναι στα 8 ευρώ για τους ενήλικες και στα 4 ευρώ για τα παιδιά με αναψυκτικό.

«Ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί… Αυτή τη ξεχωριστή βραδιά για το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί.

Είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Είναι μια ευκαιρία να κατέβουμε ξανά στην παραλία χαμογελαστοί και υπερήφανοι. Είναι μια ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τον υγρό στίβο και την υδατοσφαίριση, ανεξάρτητα από τις οπαδικές πεποιθήσεις του καθενός, να βρεθούμε όλοι μαζί και να θυμηθούμε όλες τις ωραίες στιγμές που μας έχει χαρίσει το άθλημά μας», αναφέρει το μήνυμα της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ενόψει της αυριανής γιορτής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου