ΤΟΠΙΚΟ

Υγιεινός περίπατος για Ρήγα Φεραίο, επικράτησε με 3-0 του Μακροχωρίου

υγιεινός-περίπατος-για-ρήγα-φεραίο-επ-616328

Σοβαρός και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλό του, ο Ρήγας Φεραίος έκανε το καθήκον του και πέτυχε χθες την 11η φετινή νίκη, επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Μακροχωρίου στην Ημαθία. Δύο φορές σκόραρε ο Μπίκας, που έφτασε τα 9 τέρματα (ξεπέρασε τα 8 του Κρεββατά), ενώ το τρίτο γκολ της νίκης πέτυχε ο Μαλάκος. Το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα του Ρήγα πραγματοποίησε ο Ντίνος Γεωργατζής, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Οι Βελεστινιώτες, στο παιχνίδι του Δημοτικού γηπέδου Μακροχωρίου για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, πριν ανοίξουν το σκορ απείλησαν αρχικά με σουτ του Χατζή (13’), που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαλαζαρίδη και έφυγε εκτός. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γουτούλης σέντραρε και ο Μπίκας με προβολή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 33’ λίγο έλειψε ο Ναουμίδης να χριστεί σκόρερ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι Βελεστινιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυνηγώντας και ένα δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν στις αρχές του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 51’ με σουτ. Το σκορ έδωσε τη δυνατότητα στους κυανόλευκους να αγωνιστούν πιο ελεύθερα, διευρύνοντας στο σκορ. Ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου, Κεφαλάς, στη μοναδική φάση που χρειάστηκε να επέμβει, απομάκρυνε τον κίνδυνο σε φάουλ του Ζαχαριουδάκη στο 74’, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Γεωργατζής επιχείρησε να σκοράρει με προβολή, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 79’ ο Μαλάκος με σέντρα – σουτ που κόντραρε σε πόδι αμυνομένου, δεν μπόρεσε να διώξει ο Παπαλαζαρίδης και κατέληξε στα δίχτυα.

Μπακάλης: «Με σοβαρότητα φτάσαμε στη νίκη»

Το επόμενο παιχνίδι με τον Βατανιακό στο Βελεστίνο (22/3) κοιτούν πλέον οι κυανόλευκοι, με τον τεχνικό του Ρήγα Φεραίου, Λάκη Μπακάλη να εμφανίζεται ικανοποιημένος, μετά την εύκολη επικράτηση. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Η εμφάνισή μας ήταν καλή και σοβαρή. Είχαμε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα έδειξε διάθεση και σοβαρότητα και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο έφτασε στη νίκη».

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Παπαλαζαρίδης, Κωτσόπουλος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Ταγκαλίδης, Φουρτζίου, Ζαχαριουδάκης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (80’ Μπλούχος), Γουτούλης(70’ Γεωργατζής), Μπίκας, Ζενούνι, Κεμάλι (64’ Μαλάκος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου