ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενισχυμένος στην τελική ευθεία

ενισχυμένος-στην-τελική-ευθεία-624449

Επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει του αγώνα με τον Αιγινιακό για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τη δημιουργία νέου σερί έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά την ισοπαλία με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ, οι ερυθρόλευκοι στρέφονται αρχικά στον αγώνα με τον Αιγινιακό την ερχόμενη Κυριακή (15/3, 3 μ.μ.) με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ώστε να μπουν τα θεμέλια για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Football League.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Τέσσερα παιχνίδια και ένα ρεπό έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Οι Βολιώτες, που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη τριάδα του Βορρά, βλέπουν με αξιώσεις ακόμη και τη δεύτερη θέση, με προϋπόθεση τη νίκη στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια και παράλληλα την εκμετάλλευση των αποτελεσμάτων των συνδιεκδικητών. Η μάχη μέχρι το τέλος συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή, με το παιχνίδι απέναντι στον Αιγινιακό.

Με απογευματινή προπόνηση άρχισε ουσιαστικά χθες η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο 38χρονος τεχνικός, Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Γρηγόρη Κυζιρίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής για την κόκκινη στον αγώνα με τη Λαμία και επιστρέφει, όπως και ο Χερόν Μπεριάν, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δικέφαλο από το παιχνίδι με τον Πιερικό. Οσον αφορά το Δημήτρη Διαμαντόπουλο, τον έτερο τραυματία της αναμέτρησης απέναντι στον Τύρναβο, συνεχίζει την αποθεραπεία για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. Το σημερινό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.

Αύριο η εκδίκαση για Μουμίν και Σέρρες

Αύριο Πέμπτη (12/3) θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση του Χουσεΐν Μουμίν, που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την αναβολή που ζήτησε και πήρε η Λαμία την περασμένη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε καταθέσει ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή του Θρακιώτη ποδοσφαιριστή στον αγώνα, που είχε πραγματοποιηθεί στις 25/2. Τότε, η Λαμία είχε νικήσει (2-1) με τον Μουμίν να αγωνίζεται ενώ ήταν τιμωρημένος από το παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό μία αγωνιστική νωρίτερα (18η).

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής του αγώνα Πιερικός – Λαμία, κ. Κατσικογιάννης έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια ο Μουμίν έβρισε τα Θεία, το διαιτητή και απώθησε τον πρώτο βοηθό.

Η κατάληξη της υπόθεσης αφορά άμεσα τους Βολιώτες, καθώς το πιθανότερο σενάριο, αυτό της δικαίωσης της Αν. Καρδίτσας, θα μειώσει τη διαφορά της Λαμίας από τον Ολυμπιακό στους δύο, με τους ερυθρόλευκους να διεκδικούν έτσι με αξιώσεις και τη δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου.

Παράλληλα, αύριο Πέμπτη θα εκδικαστεί και η υπόθεση του παιχνιδιού ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό Σερρών (3-2), που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε χαρακτηριστεί «ύποπτο» από την sportradar, την εταιρεία που συνεργάζεται με την UEFA.

Τέλος, σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ στον αγώνα με τη Λαμία. Οι εκπρόσωποι των ερυθρολεύκων καλούνται να απολογηθούν αύριο Πέμπτη (12/03) στις 10:30 ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League.

ΝΕΟΙ: Το Σάββατο με Λαμία

Στις επιτυχίες θέλουν να επιστρέψουν οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες με το ίδιο μάλιστα σκορ (2-1) από Τύρναβο και Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας, που συνοδεύτηκαν με παράπονα για τη διαιτησία. Το ερχόμενο Σάββατο (14/3) επιστρέφουν στο γήπεδο της Νεάπολης και στοχεύουν στη νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου γύρου για το 4ο όμιλο. Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στη 1 μ.μ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον ίδιο όμιλο, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Λάρισα (12 μ.) στο γήπεδο Ματαράγκας, ενώ στις 2.30 μ.μ. ο Τύρναβος υποδέχεται στο Δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου τον Ηρακλή Ψαχνών.

Παράταση στην Α.Μ.Κ.

Χθες ολοκληρώθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παράταση, ενώ απομένει να ανακοινωθεί η διάρκεια των έξτρα ημερών. Ολοι όσοι επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, θα μπορούν να αγοράσουν τις μετοχές από τα κάτωθι σημεία:

Γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 5 μ.μ. και το Σάββατο από 10.πμ. έως 2 μ.μ.

Μπουτίκ, τις ώρες των εντός έδρας αγώνων

Τόρης Χατζή ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421

Hemingway bar, Κονταράτου 4, 6945680878

Tabacco Club 58, Κουμουνδούρου 33, 6978062900

Η τιμή της κάθε μετοχής ανέρχεται στα 33€. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421060350 και 2421034507.

Ο Αιγινιακός

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ στρέφουν την προσοχή τους οι άνθρωποι του Αιγινιακού. Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι απέναντι στον Πιερικό (1-1), οι Αιγινιώτες στις τελευταίες αγωνιστικές θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το ρεπό για το β’ γύρο. Το σύνολο του Σταύρου Διαμαντόπουλου, το οποίο πριν δύο αγωνιστικές διεκδικούσε μία θέση στα playoffs, πλέον είναι έκτο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει ως στόχο όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να πάει με πλεονέκτημα στα play out και να μην… ιδρώσει για την παραμονή.

Η προετοιμασία για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου άρχισε χθες Τρίτη και ο τεχνικός Σταύρος Διαμαντόπουλος θα έχει στραμμένη την προσοχή του στον προερχόμενο από τραυματισμό Νίκο Ζούρκο με την προσδοκία ότι θα είναι έτοιμος και θα τεθεί στη διάθεσή του. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Κατερινιώτη τεχνικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου