ΤΟΠΙΚΟ

Αποκλείστηκε στην παράταση ο Μαγνησιακός

αποκλείστηκε-στην-παράταση-ο-μαγνησι-627627

Δεν τα κατάφερε απέναντι στους Αβαντες Χαλκίδας η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Οι παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα έχασαν με 3-1 στην παράταση, μία εβδομάδα μετά την ήττα με 2-0 κόντρα στον ίδιο αντίπαλο για το πρωτάθλημα.

Με σκόρερ την Καλαπαναγιώτου στο 41’, οι Βολιώτισσες κατάφεραν να προηγηθούν στο γήπεδο ΕΠΣ Εύβοιας πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου. Ωστόσο, μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα μονάχα δέκα λεπτά. Στο 51’ η άμυνα αδράνησε και η Βόλη με σουτ ισοφάρισε. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν ευοδώθηκαν στο 90λεπτο της κανονικής διάρκειας και οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί, από το 93’, οι κυανόλευκες του Βόλου αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με λιγότερη παίκτρια, μετά τον τραυματισμό της Δερβενιώτη και ενώ ο Θ. Κατσαμόρας είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές.

Στο 100’, ηΜαργαρίτη βγήκε στο όριο της περιοχής και προσπάθησε με το στήθος να σταματήσει την μπάλα, αλλά ο αέρας δεν της το επέτρεψε, χάνοντας τον έλεγχο. Η μπάλα κύλησε προς το τέρμα και η Βόλη την έσπρωξε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τη Στεφανοπούλου στο 115’. Επόμενος αντίπαλος για τον Μαγνησιακό ο Μέντεκας στην Καλαμαριά, για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής (15/3).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα (78’ Δερβενιώτης), Ντοκούζη, Ξάνθη, Σέλα, Μανιαδάκη (46’ Λιάκου), Κοσμοπούλου (85’ Παπαχρήστου), Χρυσικοπούλου, Κατσιαβριά.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου