ΤΟΠΙΚΟ

Επιβλήθηκε και της Κοζάνης στο «κάστρο» του ο Ρήγας

επιβλήθηκε-και-της-κοζάνης-στο-κάστρ-628175

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε με 1-0 της Κοζάνης στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και συνέχισε το αήττητο σερί στο β’ γύρο. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι κυανόλευκοι με «χρυσό» σκόρερ το Νίκο Βουραζέρη (77’) πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της συνέχειας και «αναρριχήθηκαν» στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Οι Βελεστινιώτες μόλις στο 11’ έγιναν απειλητικοί, με τον Τσίπι να μη βρίσκει στόχο σε σουτ, ενώ στο 28’ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Σταματόπουλος πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, με τον Χατζηαθανασίου να απομακρύνει το γύρισμα του Ζιγκερίδη, την ώρα που ο Κεφαλάς ήταν εξουδετερωμένος. Με ευκαιρία για το Ρήγα ολοκληρώθηκε το α’ μέρος. Στο 45’ ο Τσίπι απελευθέρωσε μία… βολίδα από τα 30 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, αλλά μετά το 60’ οι δύο μονομάχοι αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επετεύχθη στο 77’. Ο αρχηγός Σπαθής εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ζενούνι έκανε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, ο αμυνόμενος Συμεωνίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή, ο Βουραζέρης πήρε το… ριμπάουντ και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, τόνισε, μετά τη λήξη του ματς: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο. Ειδικά στο α’ μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ισως η αποχή από τα παιχνίδια μάς επηρέασε. Στα πρώτα 15 λεπτά του β’ μέρους μπήκαμε καλύτερα. Η υπομονή στο παιχνίδι μας και η πίστη μέχρι το τελευταίο λεπτό μάς οδήγησε στο γκολ. Αυτό το τρίποντο ανεβάζει το ηθικό μας και ελπίζουμε πως θα μας οδηγήσει σε καλύτερη συνέχεια».

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Σπαθής, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Χατζής, Αλεξίου, Μαλάκος (70’ Ζενούνι), Κεμάλι (75’ Μιχολίτσης), Τσίπι (80’ Γουτούλης), Μπίκας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου