ΤΟΠΙΚΟ

Με πάθος για τη συνέχεια

με-πάθος-για-τη-συνέχεια-634627

Εκτός και εντός έδρας δοκιμασίες την ερχόμενη Κυριακή για Πύρασο και Ρήγα Φεραίο

Στην τελική ευθεία για τους αγώνες τους στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή (8/3, 3 μ.μ.) βρίσκονται Πύρασος και Ρήγας Φεραίος. Ο Πύρασος φιλοξενείται από την Αναγέννηση στην Αρτα και ο Ρήγας Φεραίος αγωνίζεται στο Βελεστίνο με την Κοζάνη.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Συνέχισαν νικηφόρα οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή. Ο Πύρασος πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Τρίκαλα, σπάζοντάς του παράλληλα και το αήττητο, ενώ ο Ρήγας Φεραίος πήρε το τελευταίο άνευ αγώνος τρίποντο κόντρα στα Λευκάδια Νάουσας που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Τόσο οι Αγχιαλίτες όσο και οι Βελεστινιώτες, δεν… επαναπαύονται στη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή, που τους έχει οδηγήσει στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος την προσπάθεια για περισσότερες νίκες και βαθμούς, με στόχο να «κλειδώσουν» όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή. Μετά την 20η αγωνιστική, οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου έφτασαν τις επτά συνεχόμενες νίκες και τους 35 βαθμούς, ενώ ο Ρήγας Φεραίος είναι αήττητος στο β’ γύρο του πρωταθλήματος και έχει 34 βαθμούς. Πλέον, βρίσκονται στο +9 και +8, αντίστοιχα, από τους Οικονόμο Τσαριτσάνης και Δωτιέα που καταλαμβάνουν τη 12η θέση του υποβιβασμού. Ωστόσο, το γεγονός ότι τόσο οι ομάδες της Λάρισας όσο και οι περισσότερες, που βρίσκονται βαθμολογικά κάτω από Πύρασο και Ρήγα, δεν έχουν πάρει τις άνευ αγώνος νίκες τους απέναντι σε Λευκάδια και Πυρσό, οδηγεί αυτόματα σε ανακατατάξεις και σε μικρότερη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

«Ευχαριστώ» στον κόσμο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πύρασος. Σε αυτή, αναφέρεται στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου στον αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα «που είναι απαραίτητη σε κάθε εντός έδρας αγώνα τόσο για την οικονομική επιβίωση της ομάδας όσο και ως ηθική ανταμοιβή για τη μεγάλη προσπάθεια διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών», όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση:

«Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί τους φιλάθλους της Νέας Αγχιάλου και γενικότερα της Μαγνησίας για την στήριξη, που είναι απαραίτητη σε κάθε εντός έδρας αγώνα τόσο για την οικονομική επιβίωση της ομάδας όσο και ως ηθική ανταμοιβή για τη μεγάλη προσπάθεια διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Επόμενο ραντεβού στο γήπεδό μας την Κυριακή 15/3 στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου».

Η κυριακάτικη αντίπαλος του Πυράσου, Αναγέννηση Αρτας, βρίσκεται στην 8η θέση με 31 βαθμούς και προέρχεται από τη νίκη με 0-1 εκτός έδρας απέναντι στο Βατανιακό.

Πάνοπλος ενόψει Κοζάνης

Χωρίς προβλήματα απουσιών προετοιμάζεται για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής ο Ρήγας Φεραίος. Στον αγώνα απέναντι στα Λευκάδια, που έχουν αποχωρήσει, εξέτισαν την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών οι Απόστολος Κεφαλάς, Γιώργος Ναουμίδης, Κωνσταντίνος Ζενούνι και Χάρη Μπίκα και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού Λάκη Μπακάλη. Η ερχόμενη αντίπαλος, Κοζάνη, βρίσκεται στην 9η θέση με 29 βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (0-1).

Ορίστηκαν οι διαιτητές

Πραγματοποιήθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (3 μ.μ.). Την αναμέτρηση Ρήγας Φεραίος – Κοζάνη που θα γίνει στο Βελεστίνο ορίστηκε να διευθύνει ο Βλιώρας από τη Λάρισα, με βοηθούς τους Μανασή (Τρικάλων) και Μανούρα (Τρικάλων). Διαιτητής στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πυράσου στην Αρτα θα είναι ο Ρούσος – Μπεκερτζής από την Πρέβεζα, με επόπτες τους Γκαρτζονίκα και Τσόγκα από την ίδια Ένωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου