ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό στο «διπλό»

το-μυαλό-στο-διπλό-634662

Αρχίζει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σημαντικό παιχνίδι με τον Τύρναβο

Στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (8/3, 3 μ.μ.) έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Οι Βολιώτες, μετά το χθεσινό ρεπό, ρίχνονται και πάλι στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για την κομβική αναμέτρηση στη Λάρισα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ρεπό περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, που επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (8/3) στο Αλκαζάρ απέναντι στον Τύρναβο. Οι Βολιώτες θέλουν να πετύχουν το τρίτο τους φετινό «διπλό» στο Αλκαζάρ, καθώς προηγήθηκαν οι δύο νίκες απέναντι στην ΑΕΛ, αρχικά για το Κύπελλο στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου και πρόσφατα για το πρωτάθλημα.

Πέραν του άτυχου της φετινής σεζόν Μαρτίνεθ και του τιμωρημένου Κυζιρίδη, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών, ενώ επιστρέφει και ο Μπεριάν που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στη Λαμία. Ετσι, ο 38χρονος τεχνικός καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα, με στόχο την έκτη συνεχόμενη νίκη που θα δώσει νέα ώθηση για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στα playoffs της Football League.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι με τη Λαμία, κάτι που ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου. Η τωρινή εικόνα των ερυθρόλευκων δίνει ένα ακόμη κίνητρο για περισσότερη δουλειά και βελτίωση ενόψει των πέντε τελευταίων αναμετρήσεων των Βολιωτών τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην κανονική διάρκεια. Πίστη, δουλειά και ανεβασμένο ηθικό είναι η συνταγή που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην αντεπίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Χωρίς μεγάλα λόγια από τους ερυθρόλευκους που με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να ξαναφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Πλέον μετέτρεψαν το ΕΑΚ σε δυνατή έδρα και οι τρεις φετινές ήττες στο σπίτι τους, θυμίζει… μακρινό εφιάλτη, ποντάροντας στο απόλυτο στα δύο τελευταία εντός παιχνίδια με Αιγινιακό και Φωκικό (22η και 24η αγωνιστική).

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με παίκτες Super League και έναν προπονητή Super League. Τα μηνύματα που είδα ήταν πως το ματς είχε ρυθμό υψηλού επιπέδου, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και σε τέτοια ντέρμπι δεν είναι καθόλου εύκολο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, κάθε εβδομάδα βάζουμε ένα λιθαράκι. Μας είχε διαβάσει ο αντίπαλος, μας έκλεισε τον άξονα που είναι το δυνατό μας κομμάτι. Σε ένα παιχνίδι με τέτοια υψηλά δεδομένα ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ματς είχε ρυθμό, είχε ένταση και ο κόσμος το χάρηκε. Οι νίκες δίνουν στον προπονητή χρόνο για να δουλέψει, συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, ταπεινά για να παίξουμε ένα παιχνίδι που είναι όλη η χρονιά με μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με έναν εξαιρετικό προπονητή της κατηγορίας. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά τα μηνύματα που μου δίνουν οι παίκτες, με κάνουν να ζητάω περισσότερα. Οι ίδιοι οι παίκτες μού δίνουν το ερέθισμα να πηγαίνουμε ένα λιθαράκι πιο μπροστά», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία.

Παραλαβή μετοχών

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία καλεί όσους συμμετείχαν στην περσινή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αγοράζοντας μετοχές να τις παραλάβουν από τα γραφεία της ΠΑΕ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όσους συμμετείχαν στην περσινή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αγοράζοντας μετοχές, να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ με το αποδεικτικό αγοράς και την αστυνομικής του ταυτότητας ώστε να παραλάβουν τους τίτλους μετοχών
Τα γραφεία της ΠΑΕ λειτουργούν καθημερινά 9.00 – 17.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00».

ΝΕΟΙ: Το Σάββατο με Ψαχνά

Το ερχόμενο Σάββατο (7/3) συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα για το πρωτάθλημα Νέων της Football League, εκεί όπου η Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου φιλοξενείται από τον Ηρακλή Ψαχνών (3 μ.μ.) στο γήπεδο Μακρυκάπας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου γύρου για τον 4ο όμιλο. Το βολιώτικο σύνολο του Θωμά Μακρή, μετά την ήττα (2-1) και τα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης απέναντι στον Τύρναβο εκτός έδρας θα επιχειρήσουν, ξανά μακριά από το Βόλο, να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου, η Λαμία φιλοξενεί στο γήπεδο Λιανοκλαδίου την Αναγέννηση Καρδίτσας με σέντρα στις 12 μ., ενώ μία ώρα νωρίτερα η Λάρισα κοντράρεται -στο ντέρμπι της γειτονικής πόλης- με τον Τύρναβο στο Δημοτικό γήπεδο Δένδρων.

Δεν εκδικάστηκε η έφεση για Μουμίν

Για χθες Τετάρτη (04/03) είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της έφεσης της Λαμίας για μείωση της ποινής επτά αγωνιστικών του Χουσεΐν Μουμίν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη έπειτα από αίτημα της ομάδας της φθιώτιδας για αναβολή. Η εκδίκαση αναμένεται να γίνει την προσεχή εβδομάδα. Παράλληλα, αύριο Παρασκευή (6/3) εκδικάζεται η ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας για την αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Λαμία, η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Ολυμπιακός Βόλου… καίγονται για την κατάληξη της συγκεκριμένης απόφασης για διαφορετικούς λόγους. Από την πλευρά των Βολιωτών, μία ενδεχόμενη δικαίωση της ομάδας της Καρδίτσας, θα ανεβάσει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, όπου θα ισοβαθμεί με τη Λαμία στους 35 βαθμούς.

Επιχείρηση… ξεσηκωμός από τον Τύρναβο

Η διοίκηση του Τυρνάβου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, πραγματοποιεί κάλεσμα στον κόσμο της ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε μία προσπάθεια να τους… αφυπνίσει λίγα 24ωρα πριν το σημαντικό παιχνίδι. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Το τελευταίο μας θεσσαλικό ντέρμπι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι κομβικό με μια ομάδα που έρχεται για ρεβάνς, μετά την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε μέσα στο Βόλο. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι Τυρναβίτες πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών υποστηρίζοντας την ομάδα μας».

Στα αγωνιστικά της ομάδας του Τυρνάβου, ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης, πλην του Κισκαμπάνη δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Παληγεώργου που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Πιερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου