ΤΟΠΙΚΟ

Συνέχεια στις νίκες

συνέχεια-στις-νίκες-655579

Θέλουν να δώσουν Ρήγας Φεραίος και Πύρασος που αγωνίζονται σήμερα για τη 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

«Μάχες» σε Φιλιππιάδα και Νέα Αγχίαλο, αντίστοιχα, δίνουν σήμερα (3 μ.μ.) Ρήγας Φεραίος και Πύρασος. Για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι Βελεστινιώτες δοκιμάζονται στο Δημ. Στάδιο Φιλιππιάδας απέναντι στον τοπικό Εθνικό, ενώ ο Πύρασος φιλοξενεί τον Βατανιακό στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Δοκιμασία χωρίς Σπαθή, Χατζή

Στη Φιλιππιάδα απέναντι στον τοπικό Εθνικό αγωνίζεται σήμερα (3 μ.μ.) ο Ρήγας Φεραίος. Οι κυανόλευκοι του Λάκη Μπακάλη, που έφτασαν αισίως τις τρεις συνεχόμενες νίκες και μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί ακόμη ένα άνευ αγώνος τρίποντο απέναντι στα Λευκάδια (1/3), θέλουν κόντρα στον Εθνικό να κάνουν καθοριστικό βήμα προς την παραμονή. Η ομάδα της Φιλιππιάδας έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση μαζί με την Κοζάνη και την Αναγέννηση Αρτας. Σε αυτή τη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία, οι Βελεστινιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους δύο βασικές μονάδες και συγκεκριμένα τους Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Χατζή, οι οποίοι θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής λόγω συμπλήρωσης επτά καρτών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελεστίνο, το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν 1-1. Στην αποστολή, η οποία αναχώρησε χθες Παρασκευή για τη Φιλιππιάδα βρίσκονται οι: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γούτσιος, Ναουμίδης, Γουτούλης, Μπλούχος, Γεωργατζής, Αλεξίου, Ζενούνι, Μπακάλης, Τσίπι, Κεμάλι, Μαλάκος, Μιχολίτσης, Σιώμος, Μπίκας. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Τόμπρος από την Κέρκυρα, με βοηθούς τους Βλάσση και Γραικό από την ίδια Ενωση.

Για την έκτη νίκη

Με τη στήριξη του κόσμου του, ο Πύρασος θέλει να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη του στον 2ο όμιλο, αυτή τη φορά απέναντι στον Βατανιακό και να συνεχίσει το σερί με στόχο την επίτευξη της παραμονής. Το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου, που την περασμένη Κυριακή πήρε το διπλό απέναντι στο ήδη υποβιβασμένο Μακροχώρι (2-0), θέλει να κάνει το ίδιο και σήμερα (3 μ.μ) απέναντι στον Βατανιακό. Η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται στο -13 από τη σωτηρία και αγωνίζεται χωρίς άγχος, αφού μόνο με θαύμα μπορεί να σώσει την κατηγορία. Ετσι, οι Αγχιαλίτες με πάθος και συγκέντρωση, θέλουν ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς και να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Στον πρώτο γύρο, Βατανιακός και Πύρασος είχαν έρθει ισόπαλοι με 0-0. Τότε, στον πάγκο των κυανόλευκων βρισκόταν ο Νίκος Χατζηκυριακίδης.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε δύο παίκτες. Ο Αλέξανδρος Αναστασίου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την περασμένη αγωνιστική και δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του, όπως και ο Νίκος Κοτζαθανάσης, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του λόγω επτά καρτών. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Λεωνίδας Γκάγκας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με το Μακροχώρι.

Στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου βρίσκονται οι: Χαλάτσης, Βαν Ντε Γουίχε, Τσιλίγκος, Στεφανής, Κοντοβάς, Σπύρος Γκάγκας, Μπασδάνης, Λεωνίδας Γκάγκας, Σφάκας, Τσιουρέλης, Βαγγελάκος, Παναγιώτης Θ. Κοντοβάς, Παναγιώτης Χρ. Κοντοβάς, Δαμάσκος, Δανόπουλος, Κίτσος, Βέργος, Μαλακασιώτης, Μίλτος, Γιαννούχος, Ζητούδης, Μυργιώτης, Λέτσος, Πάσχος. Διαιτητής ορίστηκε η Τσιοφλίκη (Λάρισας) με βοηθούς τους Κωτούλα και Τζάνη (Τρικάλων).

Το σημερινό πρόγραμμα (3 μ.μ.)

Τρίκαλα – Οικονόμος
Πύρασος – Βατανιακός
Δωτιέας – Θεσπρωτός
Αναγέννηση Αρτας- Μακροχώρι

Οπούντιος – Κοζάνη
Εθνικός Φιλιπιάδας – Ρήγας Φεραίος
Πυρσός Γρ. – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-3 α.α.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Λευκάδια 3-0 α.α.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1.Τρίκαλα 42

2.Α.Ε. Καραϊσκάκης 39

3.Αχιλλέας Νεοκ. 37

4.Οπούντιος 34

5.Ρήγας Φεραίος 30

6.Θεσπρωτός 30

7.Πύρασος 29

8.Εθνικός Φιλίπ. 28

9.Αναγ. Αρτας 28

10.Κοζάνη 28

11.Οικονόμος 25

12.Δωτιέας 24

13.Βατανιακός 12

14.Μακροχώρι 6

15.Πυρσός 5

16.Λευκάδια -6

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου