ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Χτίζουν» το μέλλον

χτίζουν-το-μέλλον-657609

Συνεχίζονται οι επαφές στη Νίκη Βόλου με βασικό μέλημα τα ζητήματα που «καίνε»

Με τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για τη Νίκη Βόλου ασχολούνται πυρετωδώς οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής πραγματοποιώντας συνεχείς συναντήσεις και έχοντας ως στόχο τη λήψη των καταλληλότερων αποφάσεων ενόψει της επόμενης ημέρας στον κυανόλευκο σύλλογο. Νέο φιλικό σήμερα (4 μ.μ.) απέναντι στον Ηρακλή Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Κατά το Δ.Σ. της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και Επιτροπή Ποδοσφαίρου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν συμπληρωματικές εκλογές, εξαιτίας των μελών που έχουν παραιτηθεί, κάτι που είχε επισημάνει και ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ξάνθης στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση. Ενα από τα βασικότερα ζητήματα που απασχολεί τους κυανόλευκους είναι οι βελτιωτικές εργασίες στο «Π. Μαγουλάς», αλλά και ο τρόπος της χρηματοδότησης των παρεμβάσεων, ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι τα πάντα να είναι πανέτοιμα για να φιλοξενηθούν τα εντός έδρας παιχνίδια της Νίκης Βόλου της σεζόν 2015-16. Πολλές οι επαφές, με τελευταία τη χθεσινή, που είχε προγραμματιστεί, ανάμεσα στους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής και τον πολιτικό μηχανικό και υπεύθυνο για τη μελέτη και την ανακατασκευή του γηπέδου της Νέας Ιωνίας, κ. Κωνσταντίνο Γαργάλα. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου αύριο Σάββατο (21/2).

Φιλικό σήμερα με Ηρακλή

Ακόμη ένα φιλικό αυτή τη φορά απέναντι στον Ηρακλή Βόλου, ομάδα που μετέχει στον Α’ όμιλο της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ, δίνει σήμερα (4 μ.μ.) στο «Π. Μαγουλάς» η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου. Αυτό θα είναι το δεύτερο ματς απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Φασουράκη. Οι κυανόλευκοι είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τον Ηρακλή και στις 24 Ιανουαρίου, στο πρώτο φιλικό τους μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της SuperLeague και την ανάληψη των καθηκόντων από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου. Τότε, ο Ηρακλής είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζήμα. Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο φιλικό των ακαδημιών της Νίκης, η Κ15 νίκησε την περασμένη Τετάρτη με 1-0 τον Ελευθεριακό, ομάδα β’ τοπικής.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής:«Σήμερα Παρασκευή 20/02/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (ομάδα Νέων) και του Ηρακλή Βόλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους».

Νομικά κατά του Πάτση

Την απόφαση να κινηθούν νομικά εναντίον του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση για τυχόν κακοδιαχείριση έλαβαν τα μέλη του Blue Club μετά από Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αλλωστε, κάτι τέτοιο είχε προαναγγελθεί και στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής και πλέον τα μέλη του Συνδέσμου αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες, αναζητώντας και στήριξη από φίλους της ομάδας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση. Η ανακοίνωση:

«Μετά από γενική συνέλευση η λέσχη φίλων Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ανδρέα Πάτση για τυχόν ευθύνες από τη διαχείριση της ΠΑΕ. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθεια μας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος να επικοινωνήσει μαζί μας στα γραφεία μας στην οδό Μαιάνδρου 14 ή τηλεφωνικά στο 6940562331 από τις 18:00-21:00.

Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου