ΤΟΠΙΚΟ

Μια ενδεκάδα Βολιώτες στο κατώφλι της Εθνικής

μια-ενδεκάδα-βολιώτες-στο-κατώφλι-της-662540

Κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στη β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Τις κλήσεις της 4ης Περιφέρειας, που θα συμμετάσχει στη β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ανακοίνωσε ο περιφερειακός υπεύθυνος Νίκος Θεοδοσιάδης, με τη μικτή Παίδων να αποτελείται από τέσσερις Βολιώτες και τη Νέων από επτά. Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη φάση η μικτή Νέων της ΕΠΣΘ κατέκτησε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και μάλιστα αήττητη.

Μπορεί ο Νίκος Θεοδοσιάδης να έκανε την επιλογή των κλήσεων, σύμφωνα με το σύστημα που έχει θεσπίσει η ΕΠΟ, όμως ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων της ΕΠΣΘ, Γιώργος Γάτος θα είναι ο τεχνικός της Περιφερειακής Νέων και υπεύθυνος στις προπονήσεις και τον καταρτισμό της ενδεκάδας σε κάθε ματς. Οι ομάδες θα μαζευτούν στη Λάρισα για δύο προπονήσεις αύριο Πέμπτη (19/2) και 26/2, ενώ το πρώτο ματς είναι στις αρχές Μαρτίου (4/3) στη Βέροια απέναντι στην 5η Περιφέρεια.

Στους Παίδες επιλέχθηκαν οι Γ. Τσιτσιρίκος και Ν. Λιάτσικος της Αγίας Παρασκευής, Α. Θεοδωρόπουλος του Ολυμπιακού Βόλου και Γ. Μπάλλας της Αγίας Αννας. Στους Νέους οι Α. Σαλαμούρας, Γ. Κρανιάς του Μαγνησιακού, Χρ. Κόκκαλης, Γ. Τσάμης του Πυράσου, Σ. Καραδέμητρος, Γ. Σπηλιόπουλος του Ολυμπιακού Βόλου και Δ. Σαμαράς της Αγίας Παρασκευής.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για τη συγκρότηση της 4ης Περιφέρειας Νέων και Παίδων, καλούνται να βρίσκονται αύριο Πέμπτη στις 14:00 στο Parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου λόγω της προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα (Sports Center – 15:00).

Γάτος: «Δουλειά για την πρόκριση»

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο τεχνικός της Περιφέρειας Νέων, Γιώργος Γάτος τονίζει ενόψει της επόμενης φάσης: «Θα έχω το χρόνο στις δύο προπονήσεις στη Λάρισα για να γνωρίσω όλους τους ποδοσφαιριστές της αποστολής. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να διαμορφώσουμε ένα καλό σύνολο με στόχο την πρόκριση στην 3η φάση».

Οσον αφορά τον τρόπο στελέχωσης των αποστολών και τις επιλογές του Ν. Θεοδοσιάδη: «Το καλύτερο θα ήταν να συναντιόμασταν όλοι οι προπονητές των μικτών και να κάναμε τις εισηγήσεις μας στον περιφερειακό υπεύθυνο για να μην αδικούνται και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλους τους αγώνες της α’ φάσης και βοήθησαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά δεν βρίσκονται καθόλου στις κλήσεις της β’ φάσης».

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου