ΤΟΠΙΚΟ

Κερδισμένοι Δάφνη και Πηλέας

κερδισμένοι-δάφνη-και-πηλέας-672670

Στη χθεσινή εξ αναβολής 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ όπου αναβλήθηκε το ντέρμπι Ακρόπολη – Σκόπελο

Η Δάφνη και ο Πηλέας ήταν οι κερδισμένοι στη χθεσινή εξ αναβολής 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ καθώς με τις νίκες που σημείωσαν κέρδισαν από μια θέση στη βαθμολογία. Παράλληλα με τις νίκες που πέτυχαν αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία και ο Ανθιμος Γαζής με τον Παγασητικό.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΑΝΤΩΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκτός από την αναβολή του ντέρμπι της Ακρόπολης με την πρωτοπόρο Σκόπελο λόγω απαγορευτικού απόπλου και τα συνηθισμένα πλέον παράπονα για τη διαιτησία πραγματοποιήθηκε κανονικά η υπόλοιπη εξ αναβολής 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ με τα αποτελέσματα:

Απόλλων Καναλίων – Δάφνη 0-2 (25’ Ευαγγελός, 79’ Κουλάκογλου)

Κένταυρος Αργαλαστής – Πηλέας 2-3 (70’ πεν., 80’ Μπογδανίδης – 20’ Ζουλένκο, 55’ Α. Ματθαίου, 65’ Θάνος)

Ελευθεριακός – Παγασητικός 0-2 (15’, 90’ Θεοδώρου)

Τοξότης – Ανθιμος Γαζής 0-1 (55’ πεν. Κουτσουνίδης)

Ακρόπολη – Σκόπελος (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Αργοναύτες Αμαλιάπολης

Απόλλων – Δάφνη 0-2

Ακόμη ένα διπλό πέτυχε η ομάδα της Δάφνης και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία απέναντι στον Παγασητικό. Το σύνολο του Σταύρου Σταμπουλή επικράτησε στο γήπεδο Καναλίων του τοπικού Απόλλωνα με 0-2. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ευαγγελός στο 25’ με ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουλάκογλου στο 79’ με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Δεμίρη. Στο δοκάρι σταμάτησαν οι προσπάθειες των Τσομπανόπουλου και Τσάτσου, χάνοντας την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ. Στο 15’ ο πρώτος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ευαγγελού έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 92’ ο δεύτερος με νέα κεφαλιά είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο. Για τους παίκτες του Απόλλωνα, σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Βασιλείου και Καραβάς στο α’ μέρος και ο Γιαννακούρας στο β’.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Παναγιωτάκης (75’ Καλαμίδας), Βαρσαμάς, Καρπούζας, Φώτου, Παπαπορφυρίου, Μωραΐτης, Βασιλείου, Καραβάς (46’ Γιαννακούρας), Κόκκαλης, Κερμελής (70’ Ψαθάς).

ΔΑΦΝΗ: Χατηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αυλογιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου (82’ Φιλοσόγλου), Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος (88’ Άγγ. Βλιώρας), Ευαγγελός (70’ Σίμος), Δεμίρης.

Κένταυρος – Πηλέας 2-3

Με σκορ 3-2 επιβλήθηκε ο Πηλέας του Κενταύρου Αργαλαστής στο γήπεδο της Γατζέας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 χάρη σε γκολ του Ζουλένκο στο 20’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, του Αγγελου Ματθαίου στο 55’ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπραχιμάι και στο 65’ του Θάνου μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Αγγελο Ματθαίου και πλασέ σε τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 70’ ο Μπογδανίδης μείωσε με εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από χέρι που υπέδειξε ο διαιτητής Τσολακίδης σε προσπάθεια του Κατσικαδάμου, ενώ το τελικό 2-3 έκανε ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 80’ και τους αμυντικούς του Πηλέα να μην μπορούν να απομακρύνουν. Πολλές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από τον τεχνικό του Κενταύρου, Στέφανο Γώγο, ο οποίος τόνισε πως: «Εκτός από τους αντιπάλους, έχουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα και τους διαιτητές. Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια που η ομάδα αδικείται». Παράπονα και από την πλευρά του Σούλη Κατσικαδάμου κυρίως για τη φάση του πέναλτι στο 70’.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Πότσκα, Τζήκας, Πανάρετος, Πάπος, Παππάς, Φ. Γώγος (85’ Πατιστής), Βαρσαμάς, Β. Γώγος, Ανδρέου (70’ Παπαδημητρίου), Μπογδανίδης, Νεγιάννης (50’ Νιτσάι) .

ΠΗΛΕΑΣ: Τριανταφύλλου, Δημητρίου, Μ. Ματθαίου, Ζουλένκο, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος (75’ Τζιάμος), Αγγ. Ματθαίου, Μπραχιμάι, Θάνος (78’ Δεδούσης), Αγγέλης (70’ Μακρής).

Ελευθεριακός – Παγασητικός 0-2

Με το διπλό έφυγε από το γήπεδο των Λεχωνίων ο Παγασητικός. Το σκορ άνοιξε με ωραίο πλασέ στο 15’ ο Θεοδώρου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 90’ όταν και πάλι ο Θεοδώρου βρέθηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του, για το τελικό 2-0. Ο Ελευθεριακός προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Στρούγγης, Δρόσσος, Καράνταγλης (70’ Στ. Δημόπουλος) Μακρυγιάννης, Μπερτζέμης, Λάιος, Θεοδώρου, Τσαντήλας (65’ Σεμιλιέτοφ), Χ. Δημόπουλος, Καρανικολάου (46’ Σίμος)

Τοξότης – Ανθιμος Γαζής 0-1

Με νίκη πέρασε ο Ανθιμος από την έδρα του Τοξότη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Κουτσουνίδη, ο οποίος είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης, στο 18’, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και την μπάλα να βρίσκει, στη συνέχεια, και στο δοκάρι. Στο β’ μέρος, ο Παλάσης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κουτσουνίδης ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για τον Ανθιμο στο 55’, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για την υπόδειξη του διαιτητή. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το 0-1 έμεινε έως το σφύριγμα της λήξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Λένα, Τσιονάρας, Παπακυρίτσης (70’ λ.τ. Μαϊστράλης), Ζαχαριάς, Α. Βέτσικας, Σιαμουρδάνης (46’ Τσένα), Τσιατσιάνης, Χ. Πασπαλάρης (53’ Κυλαδίτης), Πελεκούδας, Γ. Βέτσικας

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης, Λάσκος, Κοψιαλής, Σιδηρόπουλος (75’ Σπυρόπουλος), Καρασώτος, Κουρτέσης (80’ Νικηφοράκης), Κουτσουνίδης, Τζορβατζής (60’ Μπακογιάννης), Παλάσης.

Οι σκόρερ

12 ΓΚΟΛ: Κ. Παλάντζας (Ακρόπολη)

11 ΓΚΟΛ: Μπ. Δημόπουλος (Παγασητικός)

9 ΓΚΟΛ: Θεοδώρου (Παγασητικός/Α.Γαζής), Κ. Μπρισμπέος (Πηλέας)

8 ΓΚΟΛ: Κουτσουνίδης (Α.Γαζής), Χισάι(Σκόπελος)

7 ΓΚΟΛ: Συνοδινός (Σκόπελος),

6 ΓΚΟΛ: Μάρκο (Τοξότης), Π. Χρυσοφός (Σκόπελος)

5 ΓΚΟΛ: Δαϊλιάνης (Αργοναύτες), Δεμίρης (Δάφνη) Βασιλείου (Κανάλια),

4 ΓΚΟΛ : Χρονόπουλος (Τοξότης), Τσένα (Τοξότης), Μωραΐτης (Κανάλια), Μαρ. Τσούτσας (Ακρόπολη), Προκοπίου (Σκόπελος), Χρυσάνθης (Σκόπελος), Ευαγγελός (Δάφνη), Μπογδανίδης (Αργαλαστή)

3 ΓΚΟΛ: Μάργαρης (Παγασητικός), Στ. Δημόπουλος (Παγασητικός), Καραβάς (Κανάλια), Α.Ψαθάς (Κανάλια), Τσακαλέας (Ελευθεριακός), Γκουντινάκος (Α.Γαζής), Α.Παλάσης (Α.Γαζής), Χατζησταμάτης (Πηλέας), Γαρυφάλου (Αργοναύτες), Βέτσικας,(Τοξότης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου