ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ολοι κοντά στην ομάδα»

ολοι-κοντά-στην-ομάδα-686327

Εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της ομάδας πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Με κοινό μήνυμα τη στήριξη του Ολυμπιακού Βόλου οι χορηγοί της ομάδας και η ερυθρόλευκη διοίκηση είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε δεξίωση της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Volos Palace».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Φωτογραφίες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ

Πέραν των χορηγών, παρευρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βαρούτσικο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Τόρη. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών έδωσε το «παρών» και συγκεκριμένα οι Λευτέρης Γιαλούσης, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Σταμάτης Καρράς, Αλέξανδρος Ζέρης και ο Γενικός Αρχηγός Ακης Πέτρου.

Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με αποσπάσματα από την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Βαρούτσικος και τόνισε:

«Οταν το καλοκαίρι αναλάβαμε την ΠΑΕ, ζητήσαμε από όλους τους Βολιώτες να σταθούν δίπλα μας και να μας βοηθήσουν ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Ολοι εσείς που βρίσκεστε εδώ, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και μας στηρίξατε. Ο κάθε ένας από εσάς ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Είναι γεγονός ότι θα θέλαμε η εκδήλωση να έχει ακόμα περισσότερους προσκεκλημένους. Είναι γεγονός ότι θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξη κι άλλων επιχειρηματιών της πόλης. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος μας το προηγούμενο καλοκαίρι. Να αφυπνίσουμε όλους τους Βολιώτες και να στηρίξουν την προσπάθειά μας για να γιγαντώσουμε τον Ολυμπιακό μας.

Και μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η προσπάθειά μας δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται καθημερινά. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες με τα λιγότερα χρέη.

Μόνοι μας δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τους μεγάλους στόχους της ομάδας που έχουμε θέσει. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα είναι η βιτρίνα της πόλης και όλων των Βολιωτών.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο του. Είναι γεγονός ότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Ωστόσο η δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου είναι τέτοια που μας αναγκάζει να μην παρατήσουμε την προσπάθεια στη μέση.

Είμαστε αναγκασμένοι να το παλέψουμε ακόμα περισσότερο. Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε στο τέλος να πετύχουμε.

Ακόμα όμως και αν δεν υλοποιήσουμε τους στόχους μας, θα έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι δεν τα παρατήσαμε και ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που πριν από μερικές ημέρες αποφασίσαμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ολοι κοντά στην ομάδα και γι’ αυτό πρέπει να στηριχθεί μέσω της Α.Μ.Κ. και των χορηγιών».

Ξεκούραση και Καλαμαριά

Ρεπό περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού και σήμερα το πρωί θα αρχίσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (9/2, 6 μ.μ.) απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στο συγκεκριμένο ματς εκτός θα είναι ο Γιώργος Θέος, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τους ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Ετσι, χωρίς περαιτέρω απουσίες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις προσεχείς ημέρες μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα στην Καλαμαριά.

Τις αποφάσεις της για παραπτώματα προηγούμενων αγωνιστικών γνωστοποίησε χθες Τρίτη η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να απαλλάσσεται από την κατηγορία που την βάραινε για το ματς με τη Λαμία.

Επτά οι χειμερινές μεταγραφές

Με το Νίκο Μπουτζίκο να ολοκληρώνει τις χειμερινές ερυθρόλευκες προσθήκες, ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τις επτά μεταγραφές. Συγκεκριμένα, απέκτησε τους Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκο, Ιντζίδη, Κυζιρίδη, Ρίζο, Μπέριαν (με τη μορφή δανεισμού από τον Πλατανιά) και Μπουτζίκο. Ο Μπουτζίκος είναι 25χρονος (6/91989) αριστερός οπισθοφύλακας και αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Χιντζίδη που αποχώρησε.

Από το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στον Παναιγιάλειο, όπου αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους το 2007. Για δύο χρόνια, τις περιόδους 2008-10 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κέρκυρα (28 συμμετοχές), στη συνέχεια έπαιξε στον Πανθρακικό (2010-12, 9 συμ.), στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (2012, 8 συμ.) και τη Δόξα Δράμα (2012-14, 32 συμμετοχές), πριν καταλήξει στον Παναιγιάλειο. Είναι διεθνής με την Κ19 της Εθνικής, έχοντας οκτώ συμμετοχές.

Ευχές σε Θωμά

Ευχετήρια ανακοίνωση για τον Θωμά Μακρή, η σύζυγος του οποίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου μεγάλωσε, καθώς χθες η σύζυγος του προπονητή της Κ20, Θωμά Μακρή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει». Ο Μακρής είναι πατέρας και ενός γιου.

Κόβουν την πίτα

«Η Ενωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου την επόμενη Τετάρτη (11/2) στις 7.30 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας».

«Ο σύνδεσμος Austrian Boys την ερχόμενη Παρασκευή (6/2) στις 9 το βράδυ θα κόψει την πίτα στο καφέ του ΕΑΚ και προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου σε αυτή την εκδήλωση, που αναμένεται να εξελιχθεί σε μια όμορφη γιορτή».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου