ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Πλάτη» για το γήπεδο

πλάτη-για-το-γήπεδο-693927

Τη στήριξη του κόσμου της Νίκης Βόλου ζήτησε ο Γ. Ξάνθης αναφορικά με το «Π. Μαγουλάς»

Η ανακατασκευή του «Π. Μαγουλάς» είναι μία από τις προτεραιότητες της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου στη Νίκη Βόλου, με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ξάνθη να πραγματοποιεί κάλεσμα στον κυανόλευκο κόσμο, προκειμένου να μην χαθεί η ευκαιρία για βελτιωτικές εργασίες.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Το θέμα της χρηματοδότησης για τις διορθωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο απασχολεί τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης, αφού δεν υπάρχει βασικός επενδυτής. Ο πρόεδρος Γιάννης Ξάνθης, μιλώντας στον Ρ/Σ Blue Star πραγματοποίησε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, ώστε με τη βοήθειά του να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα.

Αναλυτικά: «Για να γίνουν τα έργα στο γήπεδο, είναι βασική προϋπόθεση να υπάρξουν άτομα που θα βοηθήσουν. Ο κ. Φάτσης έκανε μία πρόταση να βοηθήσουν 20-30 οικογένειες της Ν. Ιωνίας όπου θα συνεισφέρουν και μετά θα αναφέρονται σε μια πλάκα τα ονόματά τους. Δεν ξέρουμε αν το εγχείρημα αυτό θα έχει ανταπόκριση, είναι μια σκέψη όμως. Υπάρχει και μία άλλη πρόταση να γίνει κάτι πιο οργανωμένο και μαζικό. Να υπάρξει μία επιτροπή που θα διαχειρίζεται χρήματα που θα μαζεύονται από κάποια άτομα κάθε μήνα. Βάζουμε χρήματα και φτιάχνουμε το γήπεδο, δεν υπάρχει επενδυτής αυτή τη στιγμή. Το γήπεδο είναι υπόθεση όλων μας, είναι γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Το πρόβλημα δεν είναι ο χρόνος αλλά να συμφωνήσουμε στο εγχείρημα. Εάν συμφωνήσουμε επειδή έχουμε κάνει τις μελέτες, υπογράφουμε τα συμφωνητικά με τις εταιρείες και ξεκινάμε τα έργα. Ο κόσμος θα βλέπει ότι γίνεται έργο, ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Τα χρήματα τα βάζει ο κόσμος για τον εαυτό του, το γήπεδο, όχι για εμένα. Το γήπεδο είναι της Νέας Ιωνίας, εκεί θα παίξει το παιδί του, το εγγόνι του, ο ανιψιός του. Εάν δεν κάνουμε το γήπεδο τώρα και χάσουμε την ευκαιρία, θα περάσουν πολλά χρόνια μετά για να γίνει κάτι. Το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει από λεφτά ενός ή δύο ατόμων. Το γήπεδο είναι για την ακαδημία μας, να βγάλουμε τα παιδιά που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια».

Φιλικό με Αρη Μελισσατίκων

Την παραίτησή του από την Επιτροπή Ποδοσφαίρου υπέβαλε στο τελευταίο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ο Στέλιος Βούλγαρης, ο οποίος είχε οριστεί υπεύθυνος για την αναδιαμόρφωση του γηπέδου. Τη θέση του καταλαμβάνει ο Πολιτικός Μηχανικός, Κωνσταντίνος Γαργάλας.

Επίσης, οριστικοποιήθηκε το φιλικό μεταξύ της Νίκης και του Αρη Μελισσατίκων (είσοδος ελεύθερη) που θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς» την ερχόμενη Κυριακή (1/2) στις 15:00.

Ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων ποδοσφαίρου της Νίκης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ υπεύθυνος για την αποθεραπεία και υποστήριξη των ποδοσφαιριστών αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Σακόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοινώνει τα κάτωθι:

1) Την Κυριακή 01/02/2015 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο Π. Μαγουλάς μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τους νεαρούς παίκτες της ομάδας (η είσοδος θα είναι ελεύθερη).

2) Τη θέση του συμβούλου για την μελέτη, τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου «Π. Μαγουλάς» αναλαμβάνει ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Κων/νος Γαργάλας, αντί του κ. Στέλιου Βούλγαρη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από την Επιτροπή, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

3) Την υποστήριξη και αποθεραπεία των νεαρών αθλητών όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου (σε περίπτωση μυϊκών τραυματισμών), αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Σακόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.

4) Την επόμενη εβδομάδα θα τελεστεί αγιασμός καθώς και η καθιερωμένη κοπή πίτας όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου της ομάδας, σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί».

«Γερμανός» κι επίσημα

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αγγελου Αργύρη στη Βέρντερ Βρέμης. Χθες, ο νεαρός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. Ο Αργύρης, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σε φιλικό της Κ23 της Βέρντερ την Τετάρτη 20/1 ικανοποίησε το νέο του τεχνικό Αλεξάντερ Νούρι, δίνοντας την τελική έγκριση για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ετσι, ένα παιδί από τα… σπλάχνα της Νίκης θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας, όπου θα συναντήσει και έναν πρώην κυανόλευκο, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου