ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεχνάει την ήττα στο νησί και στρέφεται στην ανασύνταξη

ξεχνάει-την-ήττα-στο-νησί-και-στρέφετα-701880

Να ξεχάσει την ήττα στη Ζάκυνθο καλείται ο Ολυμπιακός Βόλου, που πλέον στρέφεται στο δύσκολο και κομβικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ (Κυριακή 1/2). Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα κρατήσει τα θετικά της αναμέτρησης στο νησί του Ιονίου και θα δουλέψει πάνω στα… κακώς κείμενα με στόχο τη βελτίωση.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Στη Ζάκυνθο, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, μετά απ’ αυτές απέναντι σε Εθνικό Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο νησί του Ιονίου, οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν δύο πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, όπου δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις επιθετικά, ενώ η άμυνα «προδόθηκε» στη φάση του γκολ, με τον Μπλέτσα να πηδά μόνος του στο ύψος του δεύτερου δοκαριού και με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά.

Στο β’ μέρος, ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος προχώρησε σε δύο άμεσες αλλαγές στο 46’. «Εριξε» στο παιχνίδι τους Ρόκα και Μπαλντοβαλίεφ, αντί των Τριανταφυλλάκου και Μπιτάνγκ. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονταν με δύο επιθετικούς, το Σκοπιανό και το Διαμαντόπουλο. Πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης έκλεισαν στην περιοχή τους νησιώτες, αλλά δεν έβρισκαν τους διαδρόμους για να γίνουν περισσότερο επικίνδυνοι. Ωστόσο, στο 55’ ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος… έκλεισε τα μάτια στη φάση όπου ο αμυνόμενος Καλλιβωκάς έδιωξε αντικανονικά με το χέρι την μπάλα πάνω στη γραμμή, κάτι που επιφέρει κόκκινη και πέναλτι. Οι Βολιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Για την εν λόγω φάση ο Ελευθερόπουλος τόνισε, δίνοντας και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας: «Κατανοώ ότι στο α’ μέρος ο διαιτητής δεν είδε το τράβηγμα στο Διαμαντόπουλο. Απορία μου είναι γιατί στο β’ μέρος δεν είδε το πέναλτι και την αποβολή στη φάση διαρκείας. Η μπάλα χτυπάει στο χέρι του αμυντικού και όλα αυτά γίνονται μπροστά στο διαιτητή. Πώς γίνεται να μην είδε το πέναλτι; Και η φάση γίνεται στο 55’. Είναι κόκκινη και αποβολή και αλλάζουν όλες οι ισορροπίες. Αν είναι να πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος να το ξέρουμε. Από ‘κει και πέρα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Οταν πρέπει να κατακτήσεις ένα στόχο, πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις μια στάση, να σταθεροποιηθείς και να βάλεις έναν πάσσαλο πιο ψηλά».

Η συνέχεια

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεπεράσουν την πέμπτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούν για τη μάχη απέναντι στον αήττητο Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο ΕΑΚ (1/2). Οι Βολιώτες έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από τη Λαμία (λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Μπάμπη Τεννέ), που ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, και τον Ηρακλή, που ήρθε 2-2 με τον Πιερικό στη Θεσσαλονίκη. Ετσι, η Λάρισα με το διπλό στην Καλαμαριά ανέβηκε στην 3η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην 5η με 20, κάτω και από τη Ζάκυνθο που έφτασε τους 21. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί και το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στους νησιώτες και τους βυσσινί, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28/1. Για την 15η αγωνιστική, πέραν του παιχνιδιού στο ΕΑΚ, η ΑΕΛ θα παίξει με τον Αγροτικό Αστέρα στο Αλκαζάρ, η Ζάκυνθος εντός έδρας με τον Τύρναβο, ενώ η Λαμία θα φιλοξενήσει τον ουραγό Φωκικό.

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου

Ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου τους αριθμούς των τυχερών της λαχειοφόρου και τα δώρα που παραδόθηκαν στους αθλητές. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου, παρέδωσε στους αθλητές, Βαϊνόπουλο Κλέαρχο, Πάσχο Ιωάννη (ποδόσφαιρο), Αναστασιάδη Ιωάννη (μπάσκετ) και Τίγκα Δημήτριο (κολύμβηση) τα αγωνιστικά ποδήλατα που κληρωθήκαν για όλα τα τμήματα του και κατόπιν προχώρησε στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που ξεκίνησε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας.

*Πρώτος λαχνός είναι το νούμερο 2023 που κερδίζει μια ηλεκτρική ψησταριά προσφορά του Συλλόγου μας.

*Δεύτερος λαχνός το νούμερο 2102 που κερδίζει μια μεγάλη τοστιέρα προσφορά του καταστήματος Δημ. Κραβαρίτη (2ας Νοεμβρίου 80).

*Τρίτος λαχνός το νούμερο 2211 που κερδίζει ένα κόσμημα προσφορά του καταστήματος της Αννας Μόρφη (Κ. Καρτάλη 103).

Για την παραλαβή των δώρων οι τυχεροί της κλήρωσης μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6974491668 και 6937441383.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το αρτοποιείο Δημ. Ζάχου, τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, τη βιοτεχνία ενδυμάτων Κώστας Μαγαλιός, το καπελοπωλείο Απόστολος Παππάς και τη σχολή χορού Break a Move του Κων/νου Πανόπουλου, με τα όμορφα χορευτικά της, για τη μεγάλη τους προσφορά στην επιτυχία της εκδήλωσης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου