ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πάθος για τη νίκη σήμερα με την Α.Σ.Α. ο Ολυμπιακός Β.

με-πάθος-για-τη-νίκη-σήμερα-με-την-α-σ-α-ο-836082

Το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο ΕΑΚ δίνει σήμερα (6 μ.μ., OTE Sport4) ο Ολυμπιακός Βόλου, που φιλοξενεί στο θεσσαλικό ντέρμπι την Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλει τη νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Football League. Με νέα πρόσωπα στην αποστολή οι ερυθρόλευκοι, που έχουν πίστη και συγκέντρωση στην αναζήτηση του τριπόντου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Με διαφορετικό… αέρα και διάθεση, οι Βολιώτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων, δίνοντας συνέχεια στη νίκη απέναντι στον Εθνικό Σερρών, ενώ ακολουθεί παιχνίδι στη Ζάκυνθο το Σάββατο 24/1 και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι της Football League ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή στο ΕΑΚ για τη 15η αγωνιστική.

Για τη 13η αγωνιστική, σήμερα στις 6 μ.μ., οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την Αναγέννηση Καρδίτσας, με στόχο να εκμεταλλευτούν την ήττα της ΑΕΛ από τον Ηρακλή και την ισοπαλία της Ζακύνθου. Χθες το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, με το νεαρό τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Γιαλούσης, ο ασθενής Μακρυδημήτρης και ο νεοαποκτηθείς Κυζιρίδης, του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμες είναι οι άλλες τρεις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου, Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκος και Ιντζίδης.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και αυτοί είναι οι εξής: Θέος, Ρόκας, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Μέζα, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Ζέρης, Κολίτσι, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης, Μπαλντοβαλίεφ, Νικολιάς, Κεσίδης, Καρράς και Κασμερίδης.

Με το Σαΐν στο Βόλο η Α.Σ.Α.

Με νέα πρόσωπα στην αποστολή ήρθε στο Βόλο η Αναγέννηση Καρδίτσας για το θεσσαλικό ντέρμπι. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πιερικού, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διατηρήσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκιτς, που είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή πάντως θα μετέχει ο νεοαποκτηθείς Σαΐν, που γίνεται όμως αγώνας δρόμου για το δελτίο του και φυσικά ο Κουτσόπουλος που θα βρίσκεται εκτός απροόπτου και κάτω από τα δοκάρια. Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι παρακάτω παίκτες: Κουτσόπουλος, Γεωργαντζάς, Σάββας, Δημόπουλος, Τζάννης, Γκουγκούδης, Στάμος, Οικονόμου, Μίχος, Μπιτέλης, Κουλίδης, Βουτσιάς, Παναγιωτόπουλος, Παπαργυρίου, Τζέκος, Σαΐν, Αδαμόπουλος, Υφαντής, Μαυριάς.

Τα εισιτήρια

Σήμερα Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

*Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ:

Σάββατο: 12.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ.

Δευτέρα: 3.00 μ.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας θα διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια αγώνα για ανέργους.

Ο σύλλογος Φλόγα στο ΕΑΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας, συνεχίζει να δείχνει την έμπρακτη στήριξή της σε οργανισμούς που δίνουν καθημερινή μάχη, με σκοπό την υποστήριξη των συνανθρώπων μας. Ετσι λοιπόν στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενήσει στο ΕΑΚ Βόλου το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, αναγνωρίζοντας τον εξαιρετικό αγώνα και την ανιδιοτελή δράση που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια.

ΝΕΟΙ: Ισοπαλία στις καθυστερήσεις

Με την ισοπαλία απέδρασαν από το γήπεδο Μακρυκάπας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Οι παίκτες του Θωμά Μακρή, με καλή εμφάνιση, πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και προηγήθηκαν. Στο 16’ ο Αλαμάνης με πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπάσαρι από τα αριστερά. Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, αφού Αλαμάνης, Γκίνης, Αλεξανδρής, Παγώνης δεν κατάφεραν να σκοράρουν, για να έρθει το γκολ του Ηρακλή Ψαχνών στις καθυστερήσεις που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τους νεαρούς ερυθρόλευκους να παραμένουν στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν οι: Ξανθάς, Βλαχόπουλος, Δημητριάδης, Χασιώτης, Καψιώτης, Γκίνης (79’ Παγώνης), Αραπίτσας (85’ Μπέκος), Αλαμάνης (85’ Παπαϊωάννου), Αλεξανδρής, Μπούσι, Μπάσαρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου