ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νέο… αέρα θέλει τη νίκη σήμερα απέναντι στον Εθνικό

με-νέο-αέρα-θέλει-τη-νίκη-σήμερα-απέν-734069

Το ανεβασμένο ηθικό από τη νίκη στο Αγρίνιο και την αλλαγή προπονητή θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός Βόλου, που φιλοξενεί σήμερα (3 μ.μ.) στο ΕΑΚ τον Εθνικό Σερρών του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, με τους ερυθρόλευκους να μην σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Οι Βολιώτες, μετά και την ισοπαλία στην Αμφισσα κόντρα στο Φωκικό (1-1) δεν έχουν περιθώριο για κανένα άλλο αποτέλεσμα, απέναντι σε μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στο Βόρειο όμιλο. Οσον αφορά τη βαθμολογία, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, που νίκησε χθες τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0, ανέβηκε στην κορυφή και στο +2 από τη Λάμια, με το γηραιό να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την πρώτη της ήττα (1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Ετσι, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτήν την ήττα, αλλά και το σημερινό αποτέλεσμα στο ματς της Ζακύνθου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα (4η) και τη Λάρισα (3η).

Στην αποστολή και ο Μέζα

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό παιχνίδι, με τον Χέσους Μέζα να επιστρέφει στην αποστολή μετά τον αγώνα Κυπέλλου στο Αγρίνιο την περασμένη Πέμπτη, βάζοντας υποψηφιότητα και για την αρχική ενδεκάδα.

Ετσι, στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεθ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Κολίτσι, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Ρόκας, Σκοπελίτης και Θέος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Κεσίδης, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Κ18 στη Ρωσία. Διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός Φώτης από την Εύβοια, με βοηθούς τους Δημήτριο Γκαβέρα και Θεμιστοκλή Σπανό από την Αχαΐα. Τέταρτος ο Ιωάννης Μπλούνας από τη Φθιώτιδα και παρατηρητής ο Λουκάς Διαμαντόπουλος από την Ενωση Μακεδονίας.

Τα εισιτήρια

Σήμερα, Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια της αναμέτρησης απέναντι στον Εθνικό θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

*Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ:

Σάββατο: 12.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ.

Δευτέρα: 12.00 μ.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο τον Εθνικό θα διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια αγώνα για ανέργους. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από τα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο. Η ΠΑΕ θέλει να υπενθυμίσει ότι τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και για την είσοδο τους οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν ταυτοποιητικά στοιχεία.

Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη

Συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη (14/1) θα παραχωρήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε. Το θέμα δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όπως είχαν αναφέρει οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος Βαρούτσικος και Τόρης σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, σκοπός τους είναι να ενημερώνουν τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων για τα τελευταία δεδομένα στην ομάδα, όσον αφορά το οικονομικό, διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο.

Η ανακοίνωση: «Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 2.15 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου».

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, με τις πρώτες προσθήκες των Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ και Βασίλη Τριανταφυλλάκου έδειξαν έμπρακτα ότι δεν σκοπεύουν να παρατήσουν τα όπλα και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών που θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, εξαντλώντας τις πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη τριάδα του Βορείου ομίλου που οδηγεί στα playoffs. Οπως τόνισε και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Τόρης, μεσοβδόμαδα, στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα θα είναι κατά 99% έτοιμη.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση του Χιντζίδη, έχει μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήδη εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες της Football League. Παράλληλα, αναζητούν κι έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και αμυντικά χαφ.

«Πληγωμένος» ο Εθνικός

Δεκαεπτά παίκτες περιλαμβάνονται στην αποστολή του Εθνικού Σερρών για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Περιορισμένες είναι οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός των Σερραίων, Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Οι τραυματισμοί των Μενέλαου Κωφοκώτσιου, Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη και Σωτήρη Κωνσταντινίδη έχουν ως συνέπεια στην αποστολή να βρίσκονται μόνο δεκαεπτά παίκτες. Ανάμεσά τους και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Λαζαρίδης, καθώς και ο Βολιώτης Κώστας Κρεββατάς, ο οποίος μετακόμισε κατά τη χειμερινή περίοδο από το Βελεστίνο και το Ρήγα Φεραίο για τις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Κραβαρίτης, Γούπος, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Κουκόλης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Νικολίτσας, Σαββίδης, Τσιλούλης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Ναστέφσκι, Μαρίνου, Αγγελίδης, Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου