ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διάρρηξη στον Ερασιτέχνη

διάρρηξη-στον-ερασιτέχνη-736716

Ενα δυσάρεστο συμβάν περίμενε τους υπαλλήλους της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου χθες νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Αγνωστοι εισέβαλαν, πιθανότατα τις νυκτερινές ώρες, στα γραφεία του μητρικού σωματείου στο «Π. Μαγουλάς», προξένησαν ζημιές, αφαίρεσαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, καθώς και χρηματικό ποσό από τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων Blue Diamonds.

Ανοιχτά ντουλάπια, σπασμένα τζάμια και πεταμένα βιβλία αντίκρισαν χθες νωρίς το μεσημέρι οι υπάλληλοι του Γ.Σ. Νίκη Βόλου. Πιθανότατα τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής στο «Π. Μαγουλάς» και άφησαν εικόνα καταστροφής, φεύγοντας. Οι δράστες εκτιμάται ότι μπήκαν από την είσοδο που οδηγεί στα αποδυτήρια. Εσπασαν το λουκέτο, από την είσοδο στη σκεπαστή και μπήκαν από την πίσω πλευρά των γραφείων όπου περνά μικρός διάδρομος και στη συνέχεια ξεκινά το γήπεδο. Εσπασαν οκτώ παράθυρα και όλες τις πόρτες από τα αποδυτήρια και τους βοηθητικούς χώρους, άνοιξαν ντουλάπια, ψάχνοντας, πιθανότατα αντικείμενα αξίας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αφού -όπως διαπίστωσαν οι άνθρωποι της Νίκης- δεν έλειπαν έγγραφα ή προπονητικό υλικό των ομάδων νέων, παρά μόνο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Ιδια εικόνα και στα γραφεία του συλλόγου φιλάθλων Blue Diamonds, όπου πέρα από τις φθορές, αφαίρεσαν και το ταμείο του συλλόγου.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, ενώ τόσο ο Ερασιτέχνης όσο και ο σύλλογος Blue Diamonds θα καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων, πιθανότατα σήμερα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που βρέθηκε στο γραφεία στο γήπεδο και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες συλλογής στοιχείων και μαρτυριών, εξετάζοντας το χώρο για να βρει αποτυπώματα και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. Οσον αναφορά τις εργασίες αποκατάστασης, ήδη από χθες άνθρωποι του Ερασιτέχνη αποκατέστησαν τα τζάμια.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου