ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kούτσης: «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

kούτσης-πρέπει-να-μαζέψουμε-τα-κομμάτ-739886

Προβληματισμένος ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κούτσης στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού παιχνιδιού με το Φωκικό.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ο 41χρονος τεχνικός τόνισε πως μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν επιτρέπεται να δέχεται γκολ σε στημένη φάση, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον οι ερυθρόλευκοι καλούνται να μαζέψουν τα… κομμάτια τους και να κοιτάξουν τη συνέχεια. Αναλυτικά, ο Γιώργος Κούτσης τόνισε:

«Πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνουμε καμία μεγάλη φάση. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο μέρος, δεν δημιουργούσαμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να είμαστε ακίνδυνοι σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη βελτιώσαμε την εικόνα μας, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, κάναμε αρχικά τη μεγάλη φάση με το Διαμαντόπουλο πριν το πέναλτι, ενώ στη συνέχεια μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς, δεχθήκαμε γκολ σε στημένη φάση για ακόμη μία φορά. Εχω ξαναπεί ότι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό δεν επιτρέπεται να δέχονται γκολ από στημένες φάσεις. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι λόγω των διακοπών. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Φωκικό. Εμείς θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα δούμε».

Από την πλευρά του, ο Φίλιππος Σκοπελίτης, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, τόνισε: «Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δεν εφαρμόσαμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Για άλλη μια φορά χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε το ρυθμό μας, ήμασταν καλύτεροι, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που ήταν και ο σκοπός μας. Συνεχίζουμε, σκύβουμε το κεφάλι και θα παλέψουμε για το στόχο μας που είναι να μπούμε στην τριάδα».

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Τα παράπονα από τη διαιτησία που έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου πρωταγωνίστησαν στις δηλώσεις του υπηρεσιακού τεχνικού του Φωκικού, Γιάννη Λύτρα, στη συνέντευξη Τύπου. Οι κυανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη φάση του πέναλτι στο Διαμαντόπουλο, με το Λύτρα στη συνέχεια να αποβάλλεται από τον πάγκο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Φωκικού εξέδωσαν και ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Λύτρας τόνισε: «Οταν κάτι επαναλαμβάνεται, παύει να είναι τυχαίο. Κι αυτό το λέω για τη διαιτησία. Εχουμε φτάσει στην 11η αγωνιστική και τη βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, παλέψαμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη αν εκμεταλλευόμασταν τις φάσεις στο πρώτο μέρος».

Στην ανακοίνωσή του, ο Φωκικός σημείωσε: «Για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να έρχεται αντιμέτωπος με μια διαιτησία που αδικεί την ομάδα μας. Ο Φωκικός σε 10 παιχνίδια μετράει 4 πέναλτι εναντίον του και κανένα υπέρ του, μάλιστα σε 2 αγώνες έχει αναγκαστεί να αγωνίζεται με 10 παίκτες. Περιμέναμε από το διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλο, κ. Βάτσιο 50/50, δυστυχώς δεν το είδαμε, με τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου να είναι 90 προς 10. Σαν να μην έφτανε αυτό καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων και απέβαλε για 20 λεπτά όλο τον πάγκο του Φωκικού. Εμείς επιλέξαμε για αρκετό διάστημα να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, αλλά η αγανάκτηση του κόσμου μας είναι μεγάλη. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα, το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και αισιοδοξούμε ότι στο τέλος μέσα στα γήπεδα θα αποδείξουμε σε όλους ότι ο Φωκικός είναι… 7ψυχος!».

Συζητήσεις με Τριανταφυλλάκο, στο προσκήνιο και ο Μπαλντοβαλίεφ

Εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα αναμένονται να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με το Γιώργο Κούτση, θα θέσουν επί τάπητος το σχεδιασμό και θα προχωρήσουν τις συζητήσεις που υπάρχουν με τους μεταγραφικούς στόχους.

Την περίπτωση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι. Οι Βολιώτες, έχουν στα υπ’ όψιν τον 23χρονο επιθετικό (16 Ιουλίου 1991), ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στον Πανθρακικό, αλλά με μόλις μία συμμετοχή στη φετινή Super League, βρίσκεται ήδη ουσιαστικά εκτός ομάδας. Οι συζητήσεις με τον Τριανταφυλλάκο συνεχίζονται, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους, κοιτούν και άλλες περιπτώσεις και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στη Δόξα Αδελφικού, που συμμετείχε στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Σερρών και σε ηλικία 16 ετών μεταπήδησε στον Οδυσσέα Αναγέννησης με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Football League 2.

Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή του Βορείου Ομίλου της Football League 2, ενώ το 2011 μεταγράφηκε στην ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης, στην οποία έμεινε για 3 χρόνια, έχοντας 44 εμφανίσεις και 3 τέρματα για το πρωτάθλημα της Super League.

Παράλληλα, για τον Ολυμπιακό Βόλου, στο προσκήνιο εμφανίστηκε εκ νέου το όνομα του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Ο 31χρονος επιθετικός βρέθηκε μία… ανάσα από τους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Σκοπιανός κατέληξε τελικά στην ελβετική Κιάσο, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μία φορά σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επαναπροσέγγιση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Μπαλντοβαλίεφ να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αναβλήθηκε η γιορτή των Austrian Boys

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Βόλο τα τελευταία 24ωρα οδήγησαν τα μέλη του Συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στην απόφαση να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα ετήσια γιορτή, η οποία θα πραγματοποιούνταν στο κέντρο Κ.Χ. 1948. Στο πλαίσιο της γιορτής, μάλιστα, οι Austrian Boys έχουν αποφασίσει να τιμήσουν και δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, το Γιώργο Καραμίχαλο και τον Αντώνη Μάνδαλο.

Η ανακοίνωση της αναβολής: «Λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στη πόλη του Βόλου και έπειτα από την παραίνεση πολλών φίλων μας, η ετήσια γιορτή του Συνδέσμου μας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα στις 5 Ιανουαρίου, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου