ΤΟΠΙΚΟ

Ναουμίδης: «Μπορούμε και καλύτερα»

ναουμίδης-μπορούμε-και-καλύτερα-745860

Ο αμυντικός του Ρήγα Φεραίου μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη φετινή προσπάθεια

Στις 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παιχνίδι των Ρήγα Φεραίου και Πυράσου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά τις χθεσινές τελευταίες τους προπονήσεις, οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στην κατηγορία απολαμβάνουν την χριστουγεννιάτικη άδειά τους από σήμερα. Ο Βολιώτης αμυντικός των Βελεστινιωτών, Γιώργος Ναουμίδης, μιλάει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το ευχάριστο κλίμα στην ομάδα και τους φετινούς στόχους.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Με ένα σημαντικό βαθμό ολοκλήρωσαν τη χρονιά Ρήγας Φεραίος και Πύρασος. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη κατάφεραν να σταματήσουν τον μέχρι πρότινος πρώτο του 2ου ομίλου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη, διεκδίκησαν τη νίκη, πήραν ένα «χρυσό» πόντο (0-0) και έβαλαν ακόμη ένα… λιθαράκι για το φετινό στόχο. Από την άλλη, ο εντός έδρας βαθμός απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης -με το ίδιο σκορ- συνόδεψε το φινάλε του Πυράσου για το 2014. Οι Αγχιαλίτες μετά το φετινό επίτευγμα της ανόδου έχουν μαζέψει ήδη 14 βαθμούς σε 12 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική και ελπίζουν στο 2015 να υλοποιήσουν το στόχο της παραμονής.

Οσον αφορά τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη, επιστρέφουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Κυριακή (28/12) και τη Δευτέρα (29/12) θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οταν το πρωτάθλημα κάνει την επανεκκίνησή του (11/1) οι Βελεστινιώτες θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για την 13η αγωνιστική, ενώ στις 18/1 θα φιλοξενήσουν την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Για τον Πύρασο ακολουθούν τρία ματς… φωτιά, καθώς θα κοντραριστεί με τον Δωτιέα Αγιάς (11/1), που με τη νίκη του απέναντι στον Βατανιακό (1-0) προσπέρασε την ομάδα της Ν. Αγχιάλου στη βαθμολογία, ρίχνοντάς την στη ζώνη του υποβιβασμού. Το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου στη συνέχεια θα παίξει με τον Πυρσό στα Γρεβενά και τον Εθνικό Φιλιππιάδας εντός.

Ναουμίδης: «Μπορούμε και καλύτερα»

Ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής πορεία του Ρήγα Φεραίου και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας δήλωσε, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Γιώργος Ναουμίδης. Ο 23χρονος αμυντικός των κυανόλευκων, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε από τη Χαλκίδα στο Βελεστίνο, αποτελεί ένα από τα βασικά… γρανάζια των Βελεστινιωτών, έχοντας αγωνιστεί και στα δώδεκα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής και σκοράροντας δύο φορές.

Αναλυτικά, ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής τόνισε: «Η πορεία μέχρι στιγμής είναι καλή. Δουλεύουμε καθημερινά σύμφωνα με τις εντολές του προπονητή μας. Ετσι, η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση φαίνεται και στους αγώνες και μας ικανοποιεί αυτό. Είμαστε μία οικογένεια. Το κλίμα στην ομάδα είναι όπως το περίμενα. Ευχάριστο. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Οσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Εχουμε δείξει τις δυνατότητές μας και μπορούμε και καλύτερα. Σίγουρα έχει βοηθήσει στην πορεία μας το γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα του ομίλου και μία από τις καλύτερες επιθέσεις. Αυτό μας οδήγησε στο να παίρνουμε αρκετές εύκολες νίκες αλλά ακόμα και όταν δυσκολευόμαστε επιθετικά, μπορούμε έστω με ένα γκολ να νικάμε, αφού επίθεση, κέντρο και άμυνα παλεύουν για το καλύτερο».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και στο φίλαθλο κόσμο του Ρήγα Φεραίου ξεχωριστά, που μας βοηθάει τόσο πολύ δίνοντας βροντερό παρών στα εντός έδρας παιχνίδια και μας ακολουθεί και στα εκτός».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου