ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχεδιάζει το νέο έτος

σχεδιάζει-το-νέο-έτος-745871

Παρά την άδεια στον Ολυμπιακό Βόλου, οι άνθρωποι της ομάδας εργάζονται για την επόμενη μέρα

Μετά την απόρριψη του Ρουμάνου Σορίν Βιργκίλ Ομπιέσκου, που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει το ψάξιμο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και όχι μόνο. Από την περασμένη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το ερχόμενο Σάββατο (27/11) αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Φωκικό (4/1).

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Οσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, ο Στράτος Χιντζίδης αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει, κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα, ενώ η θέση είναι επισφαλής και για άλλους ποδοσφαιριστές. Στην επίθεση μάλιστα όσο ο Κούτσι που ήρθε για να κάνει τη διαφορά, δεν βρίσκει τον καλό του εαυτό, δεν αποκλείεται να μην συνεχίσει στην ομάδα μετά τον Ιανουάριο, τη στιγμή που ο Διαμαντόπουλος έχει ανέβει αγωνιστικά, σκοράρει, «παραγκωνίζοντας» τον Φινλανδό. Παράλληλα, οι Βολιώτες βρίσκονται και σε αναζήτηση παικτών για ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, ενώ επανήλθε το σενάριο απόκτησης του Ροτζέριο Μάρτινς.

Βλέμματα στη συνέχεια

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, μετά την τελευταία προπόνηση, για τους ερυθρόλευκους, που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν με περισσότερη διάθεση και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από Λάρισα και Ζάκυνθο που μοιράζονται την τρίτη θέση, ενώ η Λαμία είναι στους έντεκα βαθμούς μπροστά και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης στους δέκα. Το προγραμματισμένο ρεπό του Ολυμπιακού Βόλου δεν του… στοίχησε, αφού Λαμία και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στο Καυτανζόγλειο και Ζάκυνθος – Λάρισα ηττήθηκαν. Αυτό, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στο σύνολο του Γιώργου Κούτση που βλέπει πως οι πρωτοπόροι είναι ευάλωτοι και καλείται να κάνει σερί νικών έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τους επόμενους χαμένους τους βαθμούς, μειώνοντας περισσότερο.

Με το βλέμμα στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 4 Ιανουαρίου με την αναμέτρηση στην Αμφισσα απέναντι στον Φωκικό, ενώ όπως ανακοινώθηκε, ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών για τη 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12/1.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Κούτσης μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό μετέβη στο Αλκαζάρ για να «κατασκοπεύσει» τον Φωκικό στον αγώνα για την 9η αγωνιστική απέναντι στην Λάρισα (με 1-0 νίκησαν οι βυσσινί). Ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει εργαστεί στον Φωκικό, έβγαλε τα συμπεράσματά του για την ομάδα της Αμφισσας και μετά την άδεια θα αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού και το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον προσεχή τους αντίπαλο με στόχο τη νίκη.

Οσον αφορά τον Φωκικό, θα κάνει Χριστούγεννα στον… πάτο της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου, αφού μετά την ολοκλήρωση των δέκα πρώτων αγωνιστικών της Football League, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Η ομάδα της Αμφισσας παρουσιάζει πολλές και χτυπητές αδυναμίες εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ από τις 10 Νοεμβρίου συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα με υπηρεσιακό προπονητή, τον Γιάννη Λύτρα, καθώς η διοίκηση δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μαραντά. Οπως είναι φυσικό, το κλίμα στον Φωκικό είναι πολύ βαρύ και οι προβλέψεις για το μέλλον είναι δυσοίωνες. Ακόμη και ο κόσμος εμφανίζεται απογοητευμένος, όπως καταδεικνύει το γεγονός ότι στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, διατέθηκαν μόλις 45 εισιτήρια.

Συγκεντρώνουν ρούχα και τρόφιμα

Τρόφιμα και ρούχα θα συγκεντρώσει ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys προκείμενου να τα δώσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και σε ιδρύματα της περιοχής. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα που θα διαθέσει μέσα στις γιορτές για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Καλούμε λοιπόν όσους μπορούν, να φέρνουν στο Σύνδεσμο μας στην Αγίου Δημητρίου 19, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση προκείμενου μέχρι τέλος του χρόνου να τα δωρίσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου