ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το μυαλό στην επανέναρξη

με-το-μυαλό-στην-επανέναρξη-747817

Από σήμερα αρχίζει η χριστουγεννιάτικη άδεια για τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν τελευταία φορά και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μετά τη σημαντική νίκη της περασμένης Πέμπτης απέναντι στον Αιγινιακό (1-2) στο Αιγίνιο, το ανεβασμένο ηθικό επέστρεψε στο βολιώτικο στρατόπεδο, που βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Πλέον, ο τεχνικός, Γιώργος Κούτσης προσπαθεί να δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ παράλληλα ψάχνει τη σταθερότητα στην απόδοση.

Στο επόμενο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Φωκικό την Κυριακή 4 Ιανουαρίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ και κατέγραψε τον τρόπο παιχνιδιού του Φωκικού (ηττήθηκε με 1-0), μια ομάδα στην οποία μάλιστα έχει εργαστεί. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν και εχθές, ενώ μετά τη σημερινή προπόνηση θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Στο προπονητικό του ΕΑΚ θα επιστρέψουν το προσεχές Σάββατο (27/12), αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής.

Στο Αιγίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ, σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, να ελέγξουν το παιχνίδι (το γκολ της μείωσης του σκορ όφειλε να το είχε αποφύγει η άμυνα) και στο τέλος να πάρουν μία πολύτιμη νίκη που τους κρατά «ζωντανούς» και κοντά στην 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα playoffs. Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός έφτασε τους 13 βαθμούς. Μάλιστα, μετά τη χθεσινή ισοπαλία της πρωτοπόρου Λαμίας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή (0-0), η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε ακόμη δύο βαθμούς (είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με τον Τύρναβο) και η διαφορά των ερυθρόλευκων από την κορυφή έφτασε τους 11 βαθμούς και από τη δεύτερη θέση τους 10. Τα δεδομένα μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα του Βορείου όμιλο και το σημερινό πρόγραμμα στη σελίδα 16.

Συλλογή τροφίμων και ρούχων

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύνδεσμος AUSTRIAN Boys αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα που θα διαθέσει μέσα στις γιορτές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ετσι οι AUSTRIAN Boys «καλούν όσους μπορούν να φέρνουν στο Σύνδεσμο στην Αγίου Δημητρίου 19, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, προκείμενου μέχρι τέλους του χρόνου να τα δωρίσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου